null Beeld

Zo ziet deze week (6 t/m 12 oktober) eruit volgens jouw numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli van steeds 9 jaar en kan iets vertellen over je levenspad, over verborgen passies en hartenwensen. In deze numeroscoop werken we met je zonnegetal, in combinatie met het jaargetal waarmee we wekelijks een voorspelling doen.

Om je persoonlijke getal voor 2020 te vinden, tel je je geboortedag en maand (zonnegetal) op bij het jaar waarin we leven, 2020.

Ben je bijvoorbeeld geboren op 2 maart, dan is de berekening als volgt:

2+3+2+0+2+0 = 9 is je persoonlijke getal voor 2020

Ben je geboren op 24 november, dan is de berekening:

2+4+1+1+2+0+2+0 = 12. Kom je in de eerste optelsom uit op een dubbel getal, dan tel je deze cijfers ook weer bij elkaar op. In dit geval is dan 1+2 = 3 je persoonlijke getal voor 2020.

De getallen gelden het hele jaar 2020, en veranderen pas weer op 1 januari 2021.

We geven voor ieder Persoonlijk Jaargetal een korte jaarsfeer plus de voorspelling van week 41, 6 t/m 12 oktober 2020:

Persoonlijk Jaargetal 1:

Jaarsfeer: Het persoonlijk thema voor jou luidt: een nieuw begin. Je kunt dit jaar verandering van levensstijl doormaken, er komen nieuwe interesses op en je denkt veel na over je persoonlijke ontwikkeling en zelfstandigheid.

Weekvoorspelling: De week brengt jou hoogstwaarschijnlijk een positieve verandering rond een zorgelijke situatie. Een gesprek dat iets rechtzet, een e-mail met uitstel, een blauwe enveloppe met aangepaste cijfers… De trilling geeft je bovendien een dosis empathie waardoor je andere mensen en afwijkende meningen beter kunt volgen. Plus dat je je realiseert dat sommige dingen buiten je invloedssfeer vallen; je kunt er simpelweg niets aan doen. Ga ook na of oordelen waarin je in de loop der jaren bent gaan geloven, nog wel kloppen. Als ze liefde in de weg staan, weet je zeker van niet. Dankbaarheid uiten en complimenten geven aan een ieder die jou helpt – of die je mondhoeken op een andere manier laten opkrullen – komen nu prettig over je lippen. Een nieuwe vriend of kennis inspireert waarschijnlijk tot het maken van een kleine, maar gezonde leefstijlverandering.

Persoonlijk Jaargetal 2:

Jaarsfeer: Dit jaar gaat voor jou over relaties, in allerlei vormen. Je hebt meer behoefte aan vriendschap en bent het liefst samen met gelijkgestemden. Ook kunst en schoonheid trekken je aandacht.

Weekvoorspelling: Je staat deze week onder een donderende waterval van interessante ontwikkelingen. Durf je het water pal op je hoofd te laten kletteren? De trilling staat je het maken van ‘foutjes’ toe – niets is in feite goed of slecht – dus stap gerust naar voren en doe je ding. Laat je daarbij niet afleiden door je fantasie die deze dagen enorm levendig is en je influistert wat er allemaal fout kan gaan. Of door andere mensen en hun meningen. Kijk ook niet over je schouder naar wat er vroeger gebeurde bij het nemen van risico’s. Kijk naar wat er nu is. De vibratie van de week geeft je minder werk en meer vrije tijd. Doe dus wat je al langer van plan was: die cursus waarnaar je lonkte uitpluizen, bellen met die potentiële nieuwe werkgever of je begraven in dat boek dat al een tijdje boven op je stapel ligt. Grote kans dat er allerlei ballen gaan rollen, de kant op waarvan jij lichtjes in je ogen krijgt.

Persoonlijk Jaargetal 3:

Jaarsfeer: Je jaarthema heeft te maken met activiteit. De creativiteit vloeit, je geniet van het leven, van reizen, van meer vrije tijd of een nieuwe baan. Ook nieuwe relaties geven veel voldoening.

Weekvoorspelling: Een gewoonte die je wilt veranderen zingt deze week nadrukkelijk rond in je brein. De tijd is er rijp voor. De trilling zal je laten zien dat je heel goed in staat bent om door te zetten, dat je veel sterker bent dan je dacht. Ben je deze dagen weer aan het werk gegaan – na vakantie of werkloosheid – dan ben je ervan opgeknapt. De, al dan niet verplichte, vrije tijd was nuttig om nieuwe prioriteiten te stellen en verouderde routines aan te passen. Doorzetten met nieuwe gewoontes geeft je nu misschien geen hieperdepieper, maar wel een rustig, voldaan gevoel. Eerlijkheid is deze week essentieel, mits je niet verzandt in beschuldigingen. Houd je toon vriendelijk en blijf bij jezelf. Een praktische instelling is ook prima; zet praat-energie om in doe-energie. Blijf daarbij openstaan voor goed advies; het komt waarschijnlijk van een buitenstaander.

Persoonlijk Jaargetal 4:

Jaarsfeer: Dit jaar gaat over succes. Het is een tijd van planning en opbouw, ook op het gebied van persoonlijke relaties. Je krijgt een speciale boost dit jaar (het jaargetal 2020 bevat het ‘meestergetal’ 22 en is opgeteld ook 4) en kunt veel voor elkaar krijgen.

Weekvoorspelling: Zet je tv en mobiel ’s avonds eens uit en concentreer je op je gevoelens. De weektrilling nodigt uit om meer in contact te komen met je lijf en leden. Leg het ‘waarom’ je iets voelt naast je neer, en concentreer alleen maar op alles wat het lichaam waarin je woont je vertelt. Voelen je voeten alsof er bijtjes in rondzoemen, voelt je maag alsof je net een berg kiezels hebt verorberd, of tintelt het rondom je navel? Je hoeft er niets van te vinden of aan te doen: alleen maar voelen is goed voor nu. Wil je toch een reden? Je werkt aan de relatie met jezelf. In relatie met anderen is het een week waarin je uithoudingsvermogen wordt getest. Vlot het contact met een potentiële geliefde niet? Staat het leven van die vriend(in) bol van het drama – en frons je omdat ze niets met adviezen doet? De beste aanpak bestaat nu uit het spelen van een potje Patience. Schud je kaarten en ga er helemaal in op.

Persoonlijk Jaargetal 5:

Jaarsfeer: Dit is het jaar van actie, wennen aan nieuwe omstandigheden of routines, wegblijven van restricties (niets moet, alles mag) en veranderen van gedachten. Jij kunt dit jaar moeiteloos veranderingen aanbrengen in je leven.

Weekvoorspelling: Een zeer uitdagende week, vooral als je leerkracht, ouder, leidinggevende of verzorgende bent. Verplichtingen vliegen om je oren, je to-dolijst is ellenlang, je verantwoordelijkheidsgevoel groot. Het is nu belangrijk dat je om hulp vraagt. Is die niet voorhanden, overleg dan of je dingen anders mag aanpakken, of kunt uitstellen. Blijf in overleg over de uitvoering. Een vriend(in), kennis of collega staat je nu bij, vooral nuttig als diegene een oordeelvrij, luisterend oor heeft. Verklaar ondertussen je lunchpauze heilig en ga op tijd naar bed. Onthoud dat je geen vliegende keep of Moeder Theresa hoeft te zijn om waardering te krijgen. Krijg je die niet van een ander? Zie het als een teken dat je meer aan jezelf moet geven. Beloningen die zoden aan de dijk zetten: die e-bike, dat sportschoolabonnement of dat weekendje weg. Zorg net zo vlijtig voor jezelf als voor anderen, dan zit je goed deze week.

Persoonlijk Jaargetal 6:

Jaarsfeer: Dienstbaarheid, daar draait het in het jaar 2020 om bij jou. Je zorgt voor anderen en geniet daarvan. Misschien staat er een verhuizing of verbouwing op het programma, of een huwelijk of nauwere (liefdes)band.

Weekvoorspelling: Je roept misschien dat je ‘door wilt met je leven’. De tijden van restricties eisen zijn tol bij je. De trilling van deze week vraagt wat meer van je. Namelijk te accepteren dat deze situatie je leven ís en dat je ermee moet leren omgaan. Probeer je dus meer te ontspannen in deze spannende tijden. Leer te relaxen als je ongemak en imperfectie ervaart. Adem uit. Tolerantie is niet genoeg, acceptatie is de sleutel. Een pittige opgave, maar het hoeft niet in één keer goed. Zie het als leren autorijden: dat kostte ook een X-aantal lessen. Betrouwbare informatie opzoeken geeft nu een gevoel van rust. Worstel je toch met je gedachten, doe dan wat je goed lijkt – maar vermijd het om anderen te pushen. Fruit valt gemakkelijk van de boom als het rijp is. Het is goed om oude kinderfoto’s te bekijken in deze tijd van reflectie. Kijk dan niet alleen hoe je uiterlijk, maar ook innerlijk bent gegroeid.

Persoonlijk Jaargetal 7:

Jaarsfeer: Het jaar 2020 draait bij jou om inzicht. De kans is groot dat je nu het perfecte antwoord vindt op een vraag die al langer speelt. Sleutelwoorden zijn verder: studie, introspectie en ongewone (onverklaarbare) gebeurtenissen.

Weekvoorspelling: Heb je het idee dat je op een zijspoor zit, of dat je constant omleidingen moet volgen naar je bestemming? Jouw weekenergie geeft je deze week een sterke impuls om die eenzame, navelstaarderige energie van je 7-jaar af te schudden en op volle kracht vooruit te gaan. Hiermee geeft de trilling je als het ware een voorproefje van wat je volgend jaar te wachten staat. Best mogelijk dat je nu heel helder droomt over verhuizingen, ander werk, een nieuwe partner of zwanger raken. Je zou zomaar een grote beslissing kunnen nemen. Zorg wel dat al die vraagtekens eerst veranderen in uitroeptekens en dat je ermee kunt leven. Verder is het handig om nu te investeren in iets wat je leven gemakkelijker maakt, al is het maar iets kleins als een goede regenjas. Het is een week van stilletjes duidelijk maken waar je voor staat. Je blijft niet onopgemerkt.

Persoonlijk Jaargetal 8:

Jaarsfeer: Jouw persoonlijke jaar is er een van succes. Je reist wellicht veel, koopt een groter huis en scoort punten op het werk. Kijk wel uit voor het nemen van te grote financiële risico’s en luister goed naar je lichaam.

Weekvoorspelling: Je kunt deze week in een flits of droom een inzicht krijgen waardoor een situatie heel vlot opgelost wordt. De weekenergie geeft je doorzettingsvermogen, waardoor je spijkers met koppen kunt slaan. Het mooie is dat je er nog van leert ook. Je merkt dat doordat ook andere knopen worden ontward, zonder dat er al te veel handwerk aan te pas hoeft te komen. Het lijkt wel magie. Deze week is ook goed voor onverwachte, financiële meevallers zoals opslag, een erfenis of een geldelijke regeling die eindelijk rondkomt. In de relationele sfeer kan het vriezen en dooien, zelfs tegelijkertijd. Heb je trouwplannen of wil je samenwonen, dan verschijnt er misschien een kink in de kabel waardoor je het wilt uitstellen. Ga je scheiden, dan kunnen er onverwachte meevallers opduiken. Wees ondertussen niet al te bezorgd om reacties van je omgeving. Verzamel informatie, gebruik wat jou aanstaat en geniet van het proces.

Persoonlijk Jaargetal 9:

Jaarsfeer: Het jaar 2020 geeft voor jou het einde van een cyclus weer en van de overgang naar een nieuwe periode. Het is tijd om te vergeven en te vergeten, van dingen tot een goed einde brengen en het opdoemen van nieuwe wegen.

Weekvoorspelling: Verkeerslichten springen spontaan op groen als ze jou zien aankomen deze week. Er zit schot in! Had je voorheen last van innerlijke weerstand bij het inslaan van een nieuwe route, dan ben je er nu wél voor in de stemming. De tijd van watertrappelen is voorbij, je crawlt vlotjes weg. Het is net of de mist nu is opgetrokken waardoor je het hele landschap voor je kunt zien. Dat biedt perspectieven: tóch die ring om je vinger, tóch weer naar school, tóch die andere baan… Het zal je situatie zeker verbeteren en je leven verrijken. Er komt deze week meer uit je handen met minder zweetdruppels. En ben je een creatief type, dan kan een idee of concept nu snel tot iets tastbaars uitgroeien. Wel staat integriteit; ‘doen wat je zegt en zeggen wat je doet’ in de verhoging. Dat pakt goed uit, als je het maar zelfverzekerd brengt en de daad bij het woord voegt.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden