null Beeld

Zo ziet deze week (7 april t/m 14 april) eruit volgens je numeroscoop

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling. 

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli van steeds 9 jaar en kan iets vertellen over je levenspad, over verborgen passies en hartenwensen. In deze numeroscoop werken we met je zonnegetal, in combinatie met het jaargetal waarmee we wekelijks een voorspelling doen.

Om je persoonlijke getal voor 2020 te vinden, tel je je geboortedag en maand (zonnegetal) op bij het jaar waarin we leven, 2020.

Ben je bijvoorbeeld geboren op 2 maart, dan is de berekening als volgt:

2+3+2+0+2+0 = 9 is je persoonlijke getal voor 2020

Ben je geboren op 24 november, dan is de berekening:

2+4+1+1+2+0+2+0 = 12. Kom je in de eerste optelsom uit op een dubbel getal, dan tel je deze cijfers ook weer bij elkaar op. In dit geval is dan 1+2 = 3 je persoonlijke getal voor 2020.

De getallen gelden het hele jaar 2020, en veranderen pas weer op 1 januari 2021.

We geven voor ieder Persoonlijk Jaargetal een korte jaarsfeer plus de voorspelling van week 15, 7 t/m 13 april 2020:

Persoonlijk Jaargetal 1:

Jaarsfeer: Het persoonlijk thema voor jou luidt: een nieuw begin. Je kunt dit jaar verandering van levensstijl doormaken, er komen nieuwe interesses op en je denkt veel over je persoonlijke ontwikkeling en zelfstandigheid na.

Weekvoorspelling: Meer tijd thuis doorbrengen kan je humeur – en dat van je naasten – deze week behoorlijk negatief beïnvloeden. Je bent waarschijnlijk met veel dingen tegelijk bezig. Het is verleidelijk om toekomstscenario’s de revue te laten passeren en je geest alle kanten te laten opschieten. En bezig te zijn met het oplossen van ‘problemen’. Dit levert je momenteel alleen onrust en meer onzekerheid op. Het is nu juist de kunst om je te concentreren op de dagelijkse gang van zaken. Richt je op het uitzitten van de storm, doe 1 ding tegelijk en blijf helder. Alles wat rondom je gebeurt, is een reflectie van wat er binnenin jou gebeurt. Accepteer dat je je niet altijd even blij voelt. Dat is niemand. Gevoelens zijn er gewoon om gevoeld te worden. Laat voor meer innerlijke rust zowel het ‘goede’ als het ‘slechte’ soepel door je heen stromen.

Persoonlijk Jaargetal 2:

Jaarsfeer: Dit jaar gaat voor jou over relaties, in allerlei vormen. Je hebt meer behoefte aan vriendschap en bent het liefst samen met gelijkgestemden. Ook kunst en schoonheid trekken je aandacht.

Weekvoorspelling: De energie staat bij jou bol van ‘het samen doen’ en wordt in deze periode warm ontvangen door al je medemensen. Je maakt je keuzes bedachtzaam en kiest zorgvuldig waaraan je je tijd besteedt. Je bent niet alleen gericht op dienstbaar zijn, maar vooral ook op balans. Je ziet deze week heel helder waar je gaten kunt vullen – zonder jezelf erin te verliezen. Ja, er zijn altijd verschillende meningen om rekening mee te houden. Maar als je bij de feiten blijft en zo diplomatiek bent als de situaties toelaten, kunnen er mooie dingen ontstaan. Je zult heel duidelijk ervaren dat je nu de zaden zaait voor de toekomst. Blijf daarom soepel meebewegen zonder je omver te laten blazen door meningen van anderen, én zonder zelf star te worden. Zie alle uitingen in de juiste context – wie zegt wat en waarom? Jij doorziet veel deze week.

Persoonlijk Jaargetal 3:

Jaarsfeer: Je jaarthema heeft te maken met activiteit. De creatieve sappen vloeien, je geniet van het leven, van reizen, van meer vrije tijd of een nieuwe baan. Ook nieuwe relaties geven veel voldoening.

Weekvoorspelling: Een mooie week om je prioriteiten in het leven te herschikken. Normaal gesproken is de 3-vibratie er een van sociale reuring en reizen, nu ervaar je hoe het is om meer op jezelf teruggeworpen te worden. Het gevaar is dat je te veel gaat piekeren. Buig je gedachten dan vooral om en zie de positieve uitkomsten voor je, alsof je naar een film met jou in de hoofdrol kijkt. Wordt het een romantische komedie, of een drama? Aan jou de keuze deze week, dus zet de doemscenario’s van je af. Maak, totdat er meer duidelijkheid is over belangrijke veranderingen, pas op de plaats. Blijf daarbij liefst zo flexibel mogelijk, je hoeft nu nog niets definitief vast te leggen. Word je er door eerdere toezeggingen toe gedwongen? Probeer dan uitstel te krijgen. En kijk naar de lichtpuntjes, want die zijn er ook in overvloed. Je ervaart dan momenten van grote innerlijke rust en tevredenheid.

Persoonlijk Jaargetal 4:

Jaarsfeer: Dit jaar gaat over succes! Het is een tijd van planning en opbouw, ook op het gebied van persoonlijke relaties. Je krijgt een speciale boost dit jaar (het jaargetal 2020, bevat het ‘meestergetal’ 22 en is opgeteld ook 4) en kunt veel voor elkaar krijgen.

Weekvoorspelling: De energie van deze week brengt overwegingen over geldzaken met zich mee. Je probeert je levensstijl simpeler te maken. Je wilt je zaken beter organiseren en daarnaast word je ondernemingslust geprikkeld. Heb je een relatie, dan maak je waarschijnlijk samen plannen en doelen. Zie je niet hetzelfde voor je? Probeer dan drama-gedachten te vermijden. Het is best lastig om zakelijk en logisch te blijven zien als je in de liefde met elkaar verweven bent. Probeer je daarom zo helder mogelijk te uiten; leugentjes om bestwil werken nu niet. Accepteer ook de sociale restricties van dit moment. Je stress komt namelijk vooral voort uit je eigen weerstand tegen autoriteit. Gaan de dingen deze week niet zoals je wenst, ga dan na waar je precies op vastloopt. Grote kans dat je jezelf tegenkomt. En jezelf steeds beter leert kennen!

Persoonlijk Jaargetal 5:

Jaarsfeer: Dit is het jaar van actie, wennen aan nieuwe omstandigheden of routines, wegblijven van restricties en veranderen van gedachten. Jij kunt dit jaar moeiteloos veranderingen aanbrengen in je leven.

Weekvoorspelling: Deze week is het belangrijk om een filosofische, accepterende houding aan te nemen. Neem babystapjes! Laat je geest tot rust komen. In deze instabiele tijd kun je maar zoveel doen, en emotioneel worden is gewoon niet productief. Het is wel een mooie week om banden met je naasten aan te halen, dat kan ook zonder fysiek contact. Met vragen wat iemand anders nodig heeft, help je jezelf ook. Een mooie kans om te ervaren dat we allemaal in hetzelfde schuitje zitten. Kan best zijn dat overeenkomsten worden ontbonden, zonder dat je daar zelf iets aan kunt doen. Je staat er zeer ambivalent tegenover: ieder voordeel heeft z’n nadeel. Je hart en intuïtie mogen nu meer dan ooit als richtingaanwijzers fungeren.

Persoonlijk Jaargetal 6:

Jaarsfeer: Dienstbaarheid, daar draait het in het jaar 2020 om bij jou! Je zorgt voor anderen en geniet daarvan. Misschien staat er een verhuizing of verbouwing op het programma, of een huwelijk of nauwere (liefdes)band.

Weekvoorspelling: Je kijkt deze week misschien een paar keer over je schouder: beetje jammer wat je moet achterlaten. Toch daagt er ergens alweer een nieuw begin dat je herkent aan het lichte gevoel rondom je hart. Met de jaarenergie van 6 in je rug voel je je erg gemotiveerd om mensen te helpen. Je wilt dingen verbeteren. Door deze intentie krijg je al gauw de wind in de zeilen. Bedenk wel dat je het niet snel hoeft te doen, niemand zit achter je broek aan. Deze week kun je beter langzaam verder varen. In die sfeer lukt veel van wat je aanpakt. Grote kans dat je zelfs iemands grootste held wordt. Verandering is er ook in de thuissfeer. Je zit nu meer dan ooit in het hier-en-nu en dat maakt dat je minder met de toekomst bezig bent. Je accepteert dat je veranderingen niet altijd zelf kunt beïnvloeden. Alleen hoe je ermee omgaat, is aan jou.

Persoonlijk Jaargetal 7:

Jaarsfeer: Het jaar 2020 draait bij jou om inzicht. De kans is groot dat je nu het perfecte antwoord vindt op een vraag die al langer speelt. Sleutelwoorden zijn verder: studie, introspectie en ongewone (onverklaarbare) gebeurtenissen.

Weekvoorspelling: Je mijmert deze week waarschijnlijk over vervlogen tijden – en dingen die zijn gebeurd. En je realiseert je dat je vaak wat stoerder deed dan je werkelijk was. Kan best zijn dat je tijdens een huilbui opeens onbedaarlijk moet lachen. Of omgekeerd! Je beseft dat je niet alles in de hand hebt. En werd je daar voorheen angstig van, deze onzekere tijden helpen je om meer vertrouwen te krijgen in het leven. Binnenin jou is een mooi helingsproces aan de gang. Ook neem je deze week tijd om te luisteren, te troosten en anderen op te vrolijken. Zelfs als je normaal gesproken vrij zelfstandig bent, gaan je gedachten uit naar ware liefde. Je bent een gever, maar wilt nu ook meer ontvangen. Zit je in een relatie, praat er dan eens over met je partner. Helder zijn over wederzijdse verwachtingen brengt opluchting.

Persoonlijk Jaargetal 8:

Jaarsfeer: Jouw persoonlijke jaar is er een van succes. Je reist wellicht veel, koopt een groter huis en scoort punten op het werk. Kijk wel uit voor het nemen van te grote financiële risico’s en luister goed naar je lichaam.

Weekvoorspelling: Als je enthousiasme deze week groter is dan angstige gevoelens, dan zit je op een prima spoor. Herinner jezelf er ook aan dat af en toe een beetje bang zijn voor een ongewisse toekomst helemaal niet erg is. Het maakt dat je alert blijft. Let deze week extra op ‘toevalligheden’. Iets of iemand gaat jou helpen om vooruit te komen met een plan of project dat je al langer op stapel had staan. De 8-energie geeft je veel nieuwe ideeën en deze week krijg je de geest om ze ook echt uit te voeren. Waarschijnlijk met groot succes, want je zit op een zeer creatief spoor deze dagen. Een beetje eigenwijs ben je nu ook, want je ‘vergeet’ vaak sociale afstand te houden. Daarmee kun je anderen onbedoeld kwetsen. Doe je het niet voor je eigen gezondheid, doe het dan voor die van anderen. En besef: ook jij bent niet immuun!

Persoonlijk Jaargetal 9:

Jaarsfeer: Het jaar 2020 geeft voor jou het einde van een cyclus weer en van de overgang naar een nieuwe periode. Het is tijd om te vergeven en te vergeten, van dingen tot een goed einde brengen en het opdoemen van nieuwe wegen.

Weekvoorspelling: Maak je handen vuil. Tuinier. Plak je fietsband. Herorganiseer een kast. Adopteer een hond of kat uit het asiel. Pas op een kind en leer het genieten van de kleine dingen in het leven. Dit soort activiteiten doen je nu erg goed. Met deze week-energie besef je goed dat ‘problemen’ niet eeuwig duren. Je krijgt waarschijnlijk een heel welkome adempauze. Terwijl je in die afwachtende modus zit, breng je je aandacht het beste naar binnen. Dat past helemaal in jouw jaar-energie. Deze week geeft je daarbij ook de kans om te kijken naar je eigen potentieel. Wat heb je nog niet gedaan in het leven dat je wel graag wilt ervaren? Waar zijn de blinde vlekken? Zonder de gebruikelijke sociale contacten krijg je daar nu een veel helderder beeld over. Ben je wel druk met werkzaamheden, leg dan je gebruikelijke manier van doen even naast je neer. Er wordt meer flexibiliteit van je verwacht.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden