null Beeld

Zo ziet deze week (7 juli t/m 13juli) eruit volgens jouw numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli van steeds 9 jaar en kan iets vertellen over je levenspad, over verborgen passies en hartenwensen. In deze numeroscoop werken we met je zonnegetal, in combinatie met het jaargetal waarmee we wekelijks een voorspelling doen.

Om je persoonlijke getal voor 2020 te vinden, tel je je geboortedag en maand (zonnegetal) op bij het jaar waarin we leven, 2020.

Ben je bijvoorbeeld geboren op 2 maart, dan is de berekening als volgt:

2+3+2+0+2+0 = 9 is je persoonlijke getal voor 2020

Ben je geboren op 24 november, dan is de berekening:

2+4+1+1+2+0+2+0 = 12. Kom je in de eerste optelsom uit op een dubbel getal, dan tel je deze cijfers ook weer bij elkaar op. In dit geval is dan 1+2 = 3 je persoonlijke getal voor 2020.

De getallen gelden het hele jaar 2020, en veranderen pas weer op 1 januari 2021.

We geven voor ieder Persoonlijk Jaargetal een korte jaarsfeer plus de voorspelling van week 28, 7 t/m 13 juli 2020:

Persoonlijk Jaargetal 1:

Jaarsfeer: Het persoonlijk thema voor jou luidt: een nieuw begin. Je kunt dit jaar verandering van levensstijl doormaken, er komen nieuwe interesses op en je denkt veel na over je persoonlijke ontwikkeling en zelfstandigheid.

Weekvoorspelling: Kansen genoeg deze week en op werkgebied neem je graag de leiding als het gaat om de uitvoering. Het is nu tijd om jouw meest zelfbewuste pet op te zetten en je te concentreren op wat gedaan moet worden. Wees daarom extra punctueel en bereid je goed voor zodat je alle feiten op een rijtje hebt. Het is nu belangrijk om open te staan voor samenwerking, om te luisteren naar andermans ervaringen en daar ook naar te handelen. Er komt niets uit je handen als je alleen maar aan krachtmeting doet. Kom je er zelf niet uit? Dan is het – ook in de persoonlijke sfeer – een aanrader om professioneel advies in te winnen, bijvoorbeeld die van een accountant, bank of makelaar. Best mogelijk dat je in de nabije toekomst een nieuw huis koopt – of huurt. Een vraag die ook op kan komen is in hoeverre je je nog betrokken voelt bij de mensen met wie je omgaat. Zijn ze er uit gewoonte of heb je heel bewust voor hen gekozen? Check wie je inspireert.

Persoonlijk Jaargetal 2:

Jaarsfeer: Dit jaar gaat voor jou over relaties, in allerlei vormen. Je hebt meer behoefte aan vriendschap en bent het liefst samen met gelijkgestemden. Ook kunst en schoonheid trekken je aandacht.

Weekvoorspelling: Deze week is het goed om je opties op een rijtje te zetten binnen een belangrijke relatie. Het is dan wel hartje zomer, maar het kan vriezen en het kan dooien. Zelfs als je het gevoel hebt dat een relatie zijn beste tijd heeft gehad, voel je veel genegenheid. Je kunt nu met een open hart afscheid nemen – of ingrijpende veranderingen aanbrengen. Grote kans dat je dan kiest voor een behoorlijke ommezwaai, een opwindend nieuw leven of een heel andere richting. Blijf je in een relatie, dan voel je ondanks onenigheid vooral veel dankbaarheid voor alles dat je geliefde je geeft. Je neemt teleurstellingen heel gemakkelijk op de koop toe deze dagen. Ook besef je als geen ander dat woorden pijn kunnen doen. Kies ze daarom met zorg. Niet alle gedachten hoeven uitgesproken te worden. Weeg ze eerst en uit ze alleen in privésfeer. Marineer maar een beetje in die vergevingsgezinde sfeer. Je weet: we doen allemaal ons best.

Persoonlijk Jaargetal 3:

Jaarsfeer: Je jaarthema heeft te maken met activiteit. De creatieve sappen vloeien, je geniet van het leven, van reizen, van meer vrije tijd of een nieuwe baan. Ook nieuwe relaties geven veel voldoening.

Weekvoorspelling: Zit je in een sleur? Observeer je gedrag dan eens heel nauwkeurig. Er zijn altijd veel redenen om iets niet te doen. Maar nog veel meer redenen om er juist wel voor te gaan. Deze week is het belangrijk om uitstelleritis aan de kant te schuiven. En klip en klaar te doen wat je wilt doen. Belangrijk is dat je het resultaat voor je ziet. Hoe voel jij je als je de klus geklaard hebt? Gebruik je verbeeldingskracht en vergeet vooral dat vleugje humor niet. Lachen is een heel goede manier om te ontspannen, creatief te zijn en dingen in het juiste perspectief te zien. Dan helpt de weekenergie jou om een situatie waarvan je misschien dacht dat hij hopeloos was, om te buigen naar iets constructiefs. Trek dus je ondernemende schoenen aan, en begin met het zetten van kleine stapjes. Alle begin is moeilijk, dus verplicht jezelf wel om die schoenen elke dag aan te trekken.

Persoonlijk Jaargetal 4:

Jaarsfeer: Dit jaar gaat over succes! Het is een tijd van planning en opbouw, ook op het gebied van persoonlijke relaties. Je krijgt een speciale boost dit jaar (het jaargetal 2020, bevat het ‘meestergetal’ 22 en is opgeteld ook 4) en kunt veel voor elkaar krijgen.

Weekvoorspelling: Of je er nu een hebt of niet: je surft deze week op een flinke relatiegolf. Ben je single, dan zie je overal stelletjes. Heb je een vaste partner, dan lonken de vrijgezellen. Best mogelijk ook dat je intens focust op je gezin, vrienden en/of zakenpartners en collega’s. Andere mensen zijn nu in ieder geval heel belangrijk voor je. Zij maken deze dagen het besef vrij dat je gedachten en gevoelens voortdurend veranderen. Ze zijn nooit lang stabiel en je komt er misschien ook achter dat je er weinig vat op hebt. Meditatie kan zorgen voor een enorme Aha-ervaring. De week vraagt je dan ook om je te laten mee glijden op die stroom. Maak je niet druk. Vooral niet om wat anderen van je denken of over je zeggen. Vermijd daarom het geven van al teveel uitleg. En schrap het woordje ‘sorry’ eens uit je woordenlijst. Je bent goed zoals je bent, inclusief al je gedachten en gevoelens.

Persoonlijk Jaargetal 5:

Jaarsfeer: Dit is het jaar van actie, wennen aan nieuwe omstandigheden of routines, wegblijven van restricties (niets moet, alles mag) en veranderen van gedachten. Jij kunt dit jaar moeiteloos veranderingen aanbrengen in je leven.

Weekvoorspelling: De wereld mag dan nog erg onrustig zijn, jouw persoonlijke leven ziet er deze week juist heel prettig uit. Je bent goed gezelschap en mensen genieten van die twinkeling in je ogen. Misschien geniet je van vakantie – op een andere manier dan anders. Ook mogelijk dat iemand je een prachtig compliment geeft over iets dat je hebt gedaan. Of denk je over gezinsuitbreiding? Is het geen baby dan misschien wel een pup of kitten? De sfeer geeft in ieder geval een enorme dot optimisme en spontaniteit. Let wel op dat je nu niet alles en iedereen omarmt wat op je pad komt. Blijf nadenken over de consequenties van je doen en laten. Wat verkeerd is, is nog steeds verkeerd. Zeg dus wel je zegje als iets je niet aanstaat, of niet goed voelt. Waarschijnlijk is dat nu lastig, want de ‘leven en laten leven’ houding is prominent. Jij hebt nu geen enkele moeite met diversiteit.

Persoonlijk Jaargetal 6:

Jaarsfeer: Dienstbaarheid, daar draait het in het jaar 2020 om bij jou! Je zorgt voor anderen en geniet daarvan. Misschien staat er een verhuizing of verbouwing op het programma, of een huwelijk of nauwere (liefdes)band.

Weekvoorspelling: Heb je hard gewerkt? Het is een open deur, maar: zorg dan dat je deze week meer aan ontspanning toe komt. Het is verleidelijk om door te blijven denderen, maar met stilstaan kom je verder. Voel na over die andere boeg om je leven overheen te gooien. Misschien heb je het idee dat iets uit je handen dreigt te glippen? Neem vrij, staar lekker eens een uurtje uit het raam, en wees geduldig. Vooral als mensen je overdonderen met hun mening en alternatieve manieren van leven en doen. Ieder z’n ding. Laat je niet ontmoedigen als jouw visie heel anders is. Best mogelijk dat je momenteel op zoek bent naar meer houvast. Heb je een (lat) relatie, dan is het nu een goede tijd om plannen op de langere termijn te maken. Blijf je wel bewust van je drijfveren; ga bijvoorbeeld niet samenwonen of trouwen omdat dat het leven goedkoper maakt.

Persoonlijk Jaargetal 7:

Jaarsfeer: Het jaar 2020 draait bij jou om inzicht. De kans is groot dat je nu het perfecte antwoord vindt op een vraag die al langer speelt. Sleutelwoorden zijn verder: studie, introspectie en ongewone (onverklaarbare) gebeurtenissen.

Weekvoorspelling: Oppervlakkige feiten interesseren jou deze week – en al langer – niet meer zo. Jij prikt door het vernislaagje heen en zoekt diepgang. Het maakt je momenteel niet de meest makkelijke figuur om mee om te gaan, koffiepraat is niet aan je besteed. Dat merk je ook binnen een relatie. Heb je een goede band met je partner, dan komt hij deze week waarschijnlijk met iets dat bij jou een lichtje doet opgaan. Het verandert in ieder geval je kijk op een zaak, en je kunt iets heroverwegen. Je bent waarschijnlijk erg dankbaar dat hij in je leven is. Omdat je jaarsfeer een ‘sabbatical’ tintje heeft, werk je misschien minder, of op een andere manier. Of het permanent is, is nog niet helemaal duidelijk. Wees niet verbaasd als mensen om je heen deze dagen afspraken afzeggen, compleet andere conclusies trekken dan jij of hun werkwijze veranderen. Het zijn allemaal oefeningen om je flexibiliteit te testen. Iets dat je steeds beter onder de knie krijgt.

Persoonlijk Jaargetal 8:

Jaarsfeer: Jouw persoonlijke jaar is er een van succes. Je reist wellicht veel, koopt een groter huis en scoort punten op het werk. Kijk wel uit voor het nemen van te grote financiële risico’s en luister goed naar je lichaam.

Weekvoorspelling: In jouw jaarsfeer ligt de focus op veiligheid, en de wereld doet lekker met je mee. Of jij met de wereld? In ieder geval heb je waarschijnlijk al mondkapjes in allerlei uitvoeringen in je tas - en op je gezicht. Deze week ligt de focus op al je verantwoordelijkheden en je vinkt lustig je to-do lijstje af. Het is nu belangrijk dat je niet te ver doordraaft. Voel je je moe, uit dat dan. En vraag om hulp. Er is niets mis met menselijk zijn en niet alles alleen af kunnen. Vooral in de familiaire kring is men zeer bereid om je bij te staan. Is er iemand die verstand heeft van verzekeren, of investeringen? Bel op en check of alles nog klopt. Je komt er al doende waarschijnlijk achter dat anderen een hoge pet van je op hebben. Het is een directe weerspiegeling van hoe jij over jezelf denkt, dus je kunt jezelf feliciteren. Je geloof in jezelf is nu heel solide. Geniet ervan, maar duw jezelf – en anderen – niet over de grens. Balans, balans!

Persoonlijk Jaargetal 9:

Jaarsfeer: Het jaar 2020 geeft voor jou het einde van een cyclus weer en van de overgang naar een nieuwe periode. Het is tijd om te vergeven en te vergeten, van dingen tot een goed einde brengen en het opdoemen van nieuwe wegen.

Weekvoorspelling: Een vaag gevoel van isolatie kan je deze week overvallen. Waar voel jij je nog beperkt in je doen en laten? Ligt het aan de huidige wereldsituatie, of zit het dieper in jezelf? Je zoekt antwoorden misschien nog teveel in ‘het nieuws’, of op social media. Het is goed om daar nu een tijdje vrij van te nemen. Besteed je tijd nu vooral aan activiteiten die je humeur op standje zonnig zetten. Waarschijnlijk ben je bezig om je leven simpeler te maken – en om een stapje terug te zetten. Soms is dat stapje terug de enige manier om vooruit te komen, en jij bent je daar nu zeer van bewust. Wil je relaties interessant houden, dan is eerlijkheid nu je troef. Verwijten zijn een no-no. Vertellen hoe je je voelt is een grote Yes! Hoe zijn die gevoelens met de tijd veranderd? Wie was je ooit? Wie ben je nu? En hoe ontwikkel je jezelf? Geluk wordt vermenigvuldigd door te delen: het is mooi als je dit met iemand kunt doen die je al lang kent en vertrouwd.

Voorspelling: Viola Robbemondt

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden