null Beeld

PREMIUM

Zo ziet deze week (8 t/m 14 september) eruit volgens jouw numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli van steeds 9 jaar en kan iets vertellen over je levenspad, over verborgen passies en hartenwensen. In deze numeroscoop werken we met je zonnegetal, in combinatie met het jaargetal waarmee we wekelijks een voorspelling doen.

Om je persoonlijke getal voor 2020 te vinden, tel je je geboortedag en maand (zonnegetal) op bij het jaar waarin we leven, 2020.

Ben je bijvoorbeeld geboren op 2 maart, dan is de berekening als volgt:

2+3+2+0+2+0 = 9 is je persoonlijke getal voor 2020

Ben je geboren op 24 november, dan is de berekening:

2+4+1+1+2+0+2+0 = 12. Kom je in de eerste optelsom uit op een dubbel getal, dan tel je deze cijfers ook weer bij elkaar op. In dit geval is dan 1+2 = 3 je persoonlijke getal voor 2020.

De getallen gelden het hele jaar 2020, en veranderen pas weer op 1 januari 2021.

We geven voor ieder Persoonlijk Jaargetal een korte jaarsfeer plus de voorspelling van week 37, 8 t/m 14 september 2020:

Persoonlijk Jaargetal 1:

Jaarsfeer: Het persoonlijk thema voor jou luidt: een nieuw begin. Je kunt dit jaar verandering van levensstijl doormaken, er komen nieuwe interesses op en je denkt veel na over je persoonlijke ontwikkeling en zelfstandigheid.

Weekvoorspelling: De trein heeft het station verlaten en begint vaart te krijgen. Je hoeft je deze week niet druk te maken over details, maar kunt het ‘landschap’ aan je ogen voorbij laten trekken. Leg de focus nu vooral op anderen, dan geeft dat je de meeste voldoening. Ook je familie, collega’s en vrienden moeten vooruitkijken in deze heftige periode waarin dat helemaal niet zo gemakkelijk is. Omdat jij in jouw 1-jaar die voorwaartse beweging als vanzelf maakt, neemt men graag een voorbeeld aan je. Laat dus vooral zien hoe je te werk gaat, want apen apen apen na. Het is goed mogelijk dat je aanpak is veranderd en dat je jezelf en dus ook anderen beter begrijpt. Daardoor gaat ook de liefde meer stromen in je leven. Vooral kinderen kijken naar je op. Let wel op dat je niet gaat duwen en trekken: laat mensen in hun eigen tempo werken en veranderen.

Persoonlijk Jaargetal 2:

Jaarsfeer: Dit jaar gaat voor jou over relaties, in allerlei vormen. Je hebt meer behoefte aan vriendschap en bent het liefst samen met gelijkgestemden. Ook kunst en schoonheid trekken je aandacht.

Weekvoorspelling: Heeft Cupido nu echt raak geschoten, of is het slechts een bevlieging? Deze vraag verlangt deze week waarschijnlijk jouw antwoord. Ben je single dan kan een gevoel van eenzaamheid meespelen. Zit je dwangmatig te Tinderen om niet meer alleen te hoeven zijn? Bedenk dan dat het Remi-gevoel van alleen op de wereld, juist versterkt kan worden als je samen bent met iemand die niet (echt) bij je past. Of als je telkens teleurgesteld achterblijft. Raak je verzeild in zo’n negatieve spiraal, zie het als een signaal dat je beter voor jezelf moet zorgen. Dit geldt óók als je een relatie hebt. Aromatherapie kan helpen om je mindset naar positief om te buigen. Probeer mirte of laurier voor het versterken van je ‘zelf’ gevoel. Vind je het momenteel lastig om met anderen over je gevoel te praten, ga dan even op de achterbank zitten. Luister en observeer. Pik de krenten die jou lekker lijken uit de pap. Zijn ze zoet genoeg om verder te kunnen?

Persoonlijk Jaargetal 3:

Jaarsfeer: Je jaarthema heeft te maken met activiteit. De creativiteit stroomt, je geniet van het leven, van reizen, van meer vrije tijd of een nieuwe baan. Ook nieuwe relaties geven veel voldoening.

Weekvoorspelling: Gemaakte afspraken worden verzet, vergaderingen verlopen rommelig, kinderen en dieren zijn praatgraag en onrustig. De invloed van de drukke en sociaal actieve 3-trilling is deze week extra voelbaar. Waarschijnlijk geeft dit alles jou, ondanks mogelijke Corona-zorgen, een heel prima en opgewekt gevoel. Wildwaterkanoën doet jou bruisen momenteel. Gebruik de stroomversnellingen nu om bijvoorbeeld meer inkomen te genereren, korting te krijgen of op andere manieren meer geld in het laatje te brengen. Anderen helpen je nu extra graag, vooral als je (financiële) basis de laatste maanden wankel was. Je wilt alles aanpakken en legt het accent op mensen/instanties die jouw hulp kunnen waarderen. Let wel op dat je jezelf niet voorbij holt. Sta regelmatig stil, adem diep in en uit. En voel wanneer je moet rusten. Hoe beter het contact met je eigen lichaam is, hoe langer je op deze golf kunt surfen.

Persoonlijk Jaargetal 4:

Jaarsfeer: Dit jaar gaat over succes! Het is een tijd van planning en opbouw, ook op het gebied van persoonlijke relaties. Je krijgt een speciale boost dit jaar (het jaargetal 2020, bevat het ‘meestergetal’ 22 en is opgeteld ook 4) en kunt veel voor elkaar krijgen.

Weekvoorspelling: Deze week valt het je waarschijnlijk op dat jij en je partner vooral bezig zijn met het vervullen van persoonlijke wensen. Dat kan zeer bevredigend en tijdelijk prima zijn, maar houd ook zicht op wat jullie samen voor elkaar willen krijgen. Zijn er klussen in huis die jullie samen kunnen aanpakken? Cursussen te volgen? Reizen te maken? Gevoelens te delen? Met dat alles verstevig je de bestaande band. Deze invloed is ook van toepassing op het werk. Keuzes maken en reflectie daarover staat in de verhoging deze dagen. Koop en verzamel de spullen en/of kennis die je nodig hebt voor de uitvoering van een klus of project. Voor sommigen geldt in dit 4-jaar dat ze juist een minder actieve rol mogen innemen. Geef de leiding daarom eens heel bewust uit handen. Anderen pakken iets misschien anders aan, maar uiteindelijk leiden alle wegen naar Rome.

Persoonlijk Jaargetal 5:

Jaarsfeer: Dit is het jaar van actie, wennen aan nieuwe omstandigheden of routines, wegblijven van restricties (niets moet, alles mag) en veranderen van gedachten. Jij kunt dit jaar moeiteloos veranderingen aanbrengen in je leven.

Weekvoorspelling: Hoewel er deuren voor je open zijn gegaan, zit je deze week misschien nog in standje ‘alert’. Zelfs over kleine aankopen kun je eindeloos twijfelen. Wil ik tarwe of speltbrood? Zie je aldoor en overal beren op de weg? Heb je misschien zelfs het idee dat je steeds een Plan B in de aanslag moet hebben? Hierdoor bivakkeer je ongewild veel in je hoofd. Dit is ook een tijd waarin je zomaar in huilen of lachen – of allebei tegelijk – kunt uitbarsten. Nee, je bent niet gek aan het worden! Het hoort bij de 5-energie waardoor je deze onrustige economische tijden extra hard binnenkomen. Probeer daarom meer bij je gevoel te komen. Ben je nog niet bezig met mindfulness, yoga, tai chi of meditatie? Begin ermee. Laat analyses en evaluaties zoveel mogelijk achterwege en kom meer bij je gevoel. Ben je aan het daten, dan ben je waarschijnlijk geneigd om iemand die juist heel goed bij je past, de wacht aan te zeggen. Vraag een wijze vriend(in) om raad. Van gedachten veranderen is prima. Jezelf meer tijd gunnen ook.

Persoonlijk Jaargetal 6:

Jaarsfeer: Dienstbaarheid, daar draait het in het jaar 2020 om bij jou! Je zorgt voor anderen en geniet daarvan. Misschien staat er een verhuizing of verbouwing op het programma, of een huwelijk of nauwere (liefdes)band.

Weekvoorspelling: Jouw eergevoel is groot momenteel en je accepteert dat er fouten gemaakt worden. Door jou – en mensen in je omgeving. Hoewel je waarschijnlijk geneigd bent om je enorm voor anderen in te zetten, hoef je daar nu vrij weinig voor te doen – in praktische zin. Gewoon komen opdagen en je best doen is voldoende deze dagen. Je slaapkamer is nu belangrijk vooral om beter in te slapen en rusten. Geef het daarom een meer harmonieuze inrichting. Feng Shui kan daarbij helpen. Houd de sfeer relaxt door spullen op te ruimen en geef vredige kleuren zoals lichtblauw, lichtroze, lichtgroen of lichtpaars een hoofdrol. Een teveel aan nieuwsberichten kan nu enorm irriteren en onrustig maken. Kijk liever grappige films of lees ontspannende verhalen. De wereld draait ook door zonder jouw voortdurend zorgende aandacht.

Persoonlijk Jaargetal 7:

Jaarsfeer: Het jaar 2020 draait bij jou om inzicht. De kans is groot dat je nu het perfecte antwoord vindt op een vraag die al langer speelt. Sleutelwoorden zijn verder: studie, introspectie en ongewone (onverklaarbare) gebeurtenissen.

Weekvoorspelling: Je verbeeldingskracht werkt op volle toeren. Je ziet deze week overal mogelijkheden. Maar als je uit 20 potjes jam kunt kiezen, maakt het de keuze juist lastiger. En laat je de jam misschien jammer genoeg wel helemaal zitten. De kunst is nu om het aantal ideeën terug te brengen naar 2 of 3 die praktisch goed uitvoerbaar zijn. Gebruik een fijner filter. En breng je tempo omlaag. Kijk zonder al te veel emotie naar links en naar rechts. Dit-of-dat? Terwijl de nieuwe weg (of nieuwe relatie) zich aandient, kun je rustig trots op jezelf zijn. Je hebt al een behoorlijk pad afgelegd en steeds vertrouwen bewaard. Dat gevoel valt te koesteren. De valkuil van de week is het zwarte schapen gevoel. Je lijkt ergens niet helemaal bij te horen. En trekt je liever terug, dan de mening van anderen te horen of aan te nemen. Wees gerust: op de lange duur is dit juist goed voor je zelfvertrouwen.

Persoonlijk Jaargetal 8:

Jaarsfeer: Jouw persoonlijke jaar is er een van succes. Je reist wellicht veel, koopt een groter huis en scoort punten op het werk. Kijk wel uit voor het nemen van te grote financiële risico’s en luister goed naar je lichaam.

Weekvoorspelling: Zelfdiscipline is het woord van de week. En die ligt vooral bij ‘niet-doen’. Lijkt tegenstrijdig? Dat valt mee als je eerder misschien vaak het idee had dat jouw inspanningen weinig tot geen effect hadden. Veroordeel jezelf daarom niet als je de teugels wat laat vieren. Vooral tieners worden gemakkelijker in de omgang als je niet constant bovenop ‘het resultaat’ zit. Het maakt jou bovendien meer ontspannen waardoor je creatieve spieren beter getraind worden. Er ontstaat ruimte om oude oordelen los te laten die je misschien onbewust nog best dwars zaten. Herken je bijvoorbeeld het oordeel dat je altijd ‘hard’ moet werken voor je beloning bijvoorbeeld? Leg het accent liever op ‘zacht’ werken waarbij je slimmer werkt aan iets waar je hart echt bij ligt. Een carrièreswitch ligt nu binnen je mogelijkheden.

Persoonlijk Jaargetal 9:

Jaarsfeer: Het jaar 2020 geeft voor jou het einde van een cyclus weer en van de overgang naar een nieuwe periode. Het is tijd om te vergeven en te vergeten, van dingen tot een goed einde brengen en het opdoemen van nieuwe wegen.

Weekvoorspelling: Het eindpunt van een fase in je leven komt in zicht. Je ziet deze week vrij helder wat je hebt bereikt, hebt geleerd of hebt losgelaten. Twijfelde je nog over het doorzetten van een relatie, of een bepaalde werksituatie? Heb je opgezien tegen pensioen of samenwonen? Daarin komt nu echt verandering. Je hakt, waarschijnlijk met veel gemengde gevoelens, knopen door. Dit kan heftige emoties met zich meebrengen: een periode van rouw is niet uitgesloten. Schrik daarom niet van tranen – van woede, frustratie, verdriet of blijdschap. Zoek een uitlaatklep in fysieke vorm, vooral iets waarbij je letterlijk vooruitkomt zoals wandelen, fietsen of hardlopen werkt uitstekend. En heb je lichamelijke klachten: vraag dan mensen die om je geven om advies of hulp bij het vinden van een professional. Aanvullende hulp van natuurgeneeskundigen kan wonderen doen. Net als het vinden van een dieet dat bij je persoonlijkheid past.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden