null Beeld

Zo ziet deze week (9 t/m 15 juni) eruit volgens jouw numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? 

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli van steeds 9 jaar en kan iets vertellen over je levenspad, over verborgen passies en hartenwensen. In deze numeroscoop werken we met je zonnegetal, in combinatie met het jaargetal waarmee we wekelijks een voorspelling doen.

Om je persoonlijke getal voor 2020 te vinden, tel je je geboortedag en maand (zonnegetal) op bij het jaar waarin we leven, 2020.

Ben je bijvoorbeeld geboren op 2 maart, dan is de berekening als volgt:

2+3+2+0+2+0 = 9 is je persoonlijke getal voor 2020

Ben je geboren op 24 november, dan is de berekening:

2+4+1+1+2+0+2+0 = 12. Kom je in de eerste optelsom uit op een dubbel getal, dan tel je deze cijfers ook weer bij elkaar op. In dit geval is dan 1+2 = 3 je persoonlijke getal voor 2020.

De getallen gelden het hele jaar 2020, en veranderen pas weer op 1 januari 2021.

We geven voor ieder Persoonlijk Jaargetal een korte jaarsfeer plus de voorspelling van week 24, 9 t/m 15 juni 2020:

Persoonlijk Jaargetal 1:

Jaarsfeer: Het persoonlijk thema voor jou luidt: een nieuw begin. Je kunt dit jaar verandering van levensstijl doormaken, er komen nieuwe interesses op en je denkt veel na over je persoonlijke ontwikkeling en zelfstandigheid.

Weekvoorspelling: Een ongemakkelijk gevoel kan je deze week wat van je stuk brengen. Waarschijnlijk komt deze sfeer je bekend voor. Geef jezelf nu tijd en ruimte om te onderzoeken waar de wortels ervan liggen. Probeer je soms tegen windmolens te vechten? Ga na wat je zelf in de hand hebt, en vooral: wat niet? Houd je vervolgens alleen bezig met je eigen invloedssfeer. Inspiratie komt nu rap jouw kant op. Hierdoor kun je iets waarmee je al langer zat creatief oplossen. Hoewel je deze week met jezelf en je persoonlijke ontwikkeling bezig bent, is het geen eenzame week. Je bent niet te trots om zo nodig hulp te vragen. Mensen uit je omgeving geven je graag advies en het kan geen kwaad om er met een open mind naar te luisteren. Beslissingen zijn natuurlijk uiteindelijk aan jou.

Persoonlijk Jaargetal 2:

Jaarsfeer: Dit jaar gaat voor jou over relaties, in allerlei vormen. Je hebt meer behoefte aan vriendschap en bent het liefst samen met gelijkgestemden. Ook kunst en schoonheid trekken je aandacht.

Weekvoorspelling: Een relatie heeft deze week wat meer aandacht nodig. Kies je woorden zorgvuldig en ook al hoor je iets opzienbarends: ga er discreet mee om. Je begrijpt later waarom dat belangrijk is. Je voelt je nu waarschijnlijk heel gedreven, je energie piekt en je wilt graag doen wat gedaan moet worden. Best mogelijk dat je van drukte geniet. Op het werk kun je nu grote stappen maken, je plukt vruchten van eerdere inspanningen. Misschien krijg je een bonus, of die baan of taak waarvoor je in de wachtstand stond. Er komt in ieder geval veel beweging in je (zakelijke) leven. Je zit ook in een sfeer van dankbaarheid en van meer zelfvertrouwen. Waarschijnlijk zie je nu heel helder dat je omstandigheden misschien niet onder controle hebt, maar wel jouw eigen reactie erop. Je gaat steeds meer op je eigen gevoelens en oordeel af. Dat komt ook je privéleven ten goede.

Persoonlijk Jaargetal 3:

Jaarsfeer: Je jaarthema heeft te maken met activiteit. De creativiteit stroomt, je geniet van het leven, van reizen, van meer vrije tijd of een nieuwe baan. Ook nieuwe relaties geven veel voldoening.

Weekvoorspelling: Moeilijke omstandigheden of moeilijke mensen die onlangs op je pad kwamen, triggeren deze week misschien oud zeer. Herinneringen kunnen nu best pijnlijk zijn en het helpt als je ze opschrijft. Gebeurtenissen en je gevoelens aan papier toevertrouwen maakt dat je ze gemakkelijker verwerkt- en loslaat. Het is nu misschien nog niet de tijd om er met anderen over te praten. Jouw innerlijk is even privé, dat voelt veiliger. Je merkt waarschijnlijk wel dat je voor veranderingen niet eens zozeer ‘je best’ hoeft te doen. Veel komt als vanzelf op je pad. Best kans dat je misschien wel extra geneigd om voor anderen het vuur uit je sloffen te lopen. Deel je talenten en wijsheid, dat levert niet alleen een optimistisch gevoel op, maar ook afleiding. Dat is nu heel welkom.

Persoonlijk Jaargetal 4:

Jaarsfeer: Dit jaar gaat over succes! Het is een tijd van planning en opbouw, ook op het gebied van persoonlijke relaties. Je krijgt een speciale boost dit jaar (het jaargetal 2020, bevat het ‘meestergetal’ 22 en is opgeteld ook 4) en kunt veel voor elkaar krijgen.

Weekvoorspelling: Zaadjes zaaien voor positieve veranderingen. Daar gaat het deze week om. Je wilt graag leren, al voel je misschien wat weerstand om advies van anderen aan te nemen. Met denken dat je alles al weet kom je nergens en gelukkig besef je dat zelf ook. Je nieuwsgierigheid is groter dan je eigenwijsheid. Binnen een liefdesrelatie gaat waarschijnlijk ook iets veranderen. Jij of je partner komt met een nieuwe insteek die van alles op z’n kop kan zetten. Best mogelijk dat er gezinsuitbreiding komt, of dat er andere relationele uitdagingen op het menu staan. Het vergt aanpassingen waar je misschien nog niet helemaal klaar voor bent. Ben je alleenstaand, dan is dat nu precies wat je nodig hebt. Je bent op weg naar meer autonoom functioneren. De hobbels neem je voor lief.

Persoonlijk Jaargetal 5:

Jaarsfeer: Dit is het jaar van actie, wennen aan nieuwe omstandigheden of routines, wegblijven van restricties (niets moet, alles mag) en veranderen van gedachten. Jij kunt dit jaar moeiteloos veranderingen aanbrengen in je leven.

Weekvoorspelling: Ideeën of plannen die in de afgelopen weken in je opkwamen, staan in de ijskast. De week is goed om medewerking te vragen van mensen die ze uit de koeling kunnen halen. Pas zo nodig wat details aan om er een succesverhaal van te maken. De trilling van jouw 5-jaar brengt waarschijnlijk veel onzekerheden. Gebruik de rustigere sfeer van deze week om je leven te (her)organiseren. Zoek je werk, check dan vooral de mensen in je netwerk. Iemand met wie je ooit samenwerkte – of die je kent uit je schooltijd, kan je introduceren bij een sleutelfiguur. Grote kans dat je emoties nu alle kanten op schieten. Negeer ze niet. Je fysieke lijf geeft hiermee richting aan. Zorg nu extra goed voor jezelf met de juiste voeding, rust en beweging. Er komt veel op je af en je kunt er maar beter klaar voor zijn.

Persoonlijk Jaargetal 6:

Jaarsfeer: Dienstbaarheid, daar draait het in het jaar 2020 om bij jou! Je zorgt voor anderen en geniet daarvan. Misschien staat er een verhuizing of verbouwing op het programma, of een huwelijk of nauwere (liefdes)band.

Weekvoorspelling: Bezige bij jij! Ondanks alle gezondheidsrestricties voel je je momenteel waarschijnlijk heel tevreden. Ook deze week geniet je van de nodige (Zoom)bijeenkomsten en van sociale contacten – zij het op wat meer afstand dan normaal. Er zit in ieder geval veel leven in jouw brouwerij, al is het goed mogelijk dat je je zorgen maakt over (klein)kinderen die moeite hebben om zich aan te passen. Jij kunt zelf het levende bewijs zijn dat er nog best ruimte is voor spontane, creatieve acties. Best mogelijk dat een overtuiging die je lang over jezelf koesterde nu de deur uit kan. Gedurende deze week kan zich een fijne sfeer ontwikkelen waarin je je veilig voelt om je meer en meer te uiten. De neiging om jaloers te worden of te roddelen verdwijnt langzaam naar de achtergrond. Je realiseert je dat je alles hebt wat je nodig hebt.

Persoonlijk Jaargetal 7:

Jaarsfeer: Het jaar 2020 draait bij jou om inzicht. De kans is groot dat je nu het perfecte antwoord vindt op een vraag die al langer speelt. Sleutelwoorden zijn verder: studie, introspectie en ongewone (onverklaarbare) gebeurtenissen.

Weekvoorspelling: Je wikt en weegt. En ziet beide kanten van de medaille deze week. Zal ik wel, zal ik niet? Beslissen is nu een grote uitdaging. Je moet misschien wachten op de uitslag van iets – een sollicitatie, een test of examen? Grote kans dat het goed zit. Zo niet, dan begrijp je ook waarom. Je bent heel helder momenteel en doorziet ook wat deze uitkomst heeft veroorzaakt. Grote kans dat je nu meer focus ontwikkelt. Je concentreren was misschien lastig de laatste weken – of zelfs jaren. Inmiddels zie je waar je extra energie in moet steken. Best mogelijk dat er ook wat gevoelens van onzekerheid bij komen kijken. Heel normaal om wat te wiebelen in deze tijden van (internationale) stress. Zit je meer thuis, oefen dan met mindfulness. Alledaagse klussen met al je aandacht doen, geeft rust in je hoofd. Je ontdekt veel moois in ‘gewone’ dingen.

Persoonlijk Jaargetal 8:

Jaarsfeer: Jouw persoonlijke jaar is er een van succes. Je reist wellicht veel, koopt een groter huis en scoort punten op het werk. Kijk wel uit voor het nemen van te grote financiële risico’s en luister goed naar je lichaam.

Weekvoorspelling: Beslissingen nemen die je leven simpeler en lichter maken. Daarvoor is deze dynamische week heel geschikt. Onthoud dat je leven van jou is – en dat jij alleen verantwoordelijk bent voor jouw acties en jouw gevoel van welzijn. Mensen in je omgeving geven je misschien feedback die wat stekelig aanvoelt. Weersta de neiging om direct te reageren en kijk onder de oppervlakte. Zit er misschien een sprankje waarheid in die je over het hoofd zag? Een nieuwsgierige, open houding kan nu erg in je voordeel uitvallen. Stel dus vooral vragen. In de werksfeer begint alles waarschijnlijk weer ‘normaal’ aan te voelen. Was er wrijving met een collega, chef of baas? Zet dan de eerste stap en bied je verontschuldigingen aan – ook als het niet aanvoelt alsof je fout zat. Je creëert een opening voor een goed gesprek.

Persoonlijk Jaargetal 9:

Jaarsfeer: Het jaar 2020 geeft voor jou het einde van een cyclus weer en van de overgang naar een nieuwe periode. Het is tijd om te vergeven en te vergeten, van dingen tot een goed einde brengen en het opdoemen van nieuwe wegen.

Weekvoorspelling: Je gevoel voor humor en goede wil worden opgemerkt door iemand die je vooruit kan helpen. Hoewel je deze week misschien wat rustiger had willen doorbrengen – had je vakantieplannen? – ben je juist heel actief. Misschien komt het door dat complimentje dat je van je baas kreeg? Of is extra verantwoording of een leuke klus op je bord geschoven? Jij ziet het in ieder geval als een aanmoediging om wat harder te lopen. De richting voelt goed en je bent waarschijnlijk heel ontspannen. Dat werkt ook in de privésfeer heel goed, want in het weekend ben je er met hart en ziel bij. Ga je erop uit, dan is het heel goed mogelijk dat het aanvoelt als een mini-vakantie. Een goed moment om oude ruzies bij te leggen en harmonie te scheppen. Je ziet nu precies waar je voorheen vastliep en stapt niet meer in dezelfde valkuil.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden