null Beeld

Zó ziet het gezin van Yvon Jaspers eruit

In 'Boer Zoekt Vrouw' helpt Yvon Jaspers (45) boeren om de liefde van hun leven te vinden. Zelf is de presentatrice sinds haar 28e samen met Pieter, de vader van haar twee kinderen.

Yvon is samen met de zes jaar oudere Pieter van Beukering, die als milieu-econoom aan de Vrije Universiteit van Amsterdam werkt. De twee werden gekoppeld door een vriend. Toen het stel in 2005 trouwde, was Yvon een paar maanden zwanger van dochter Keesje. Pieter en Yvon hebben beiden een drukbezette baan. Zo zei Yvon in een eerder interview met Libelle: "Ik zou meer tijd willen hebben. De afgelopen tijd was ik bezig met een boek, twee tv-programma’s, een studie en ik heb ook nog een gezin. Dat is niet handig." Maar dat staat het familiegeluk niet in de weg. "Heel cliché, maar mijn helden in het leven zijn mijn man en kinderen."

Streng

Het stel heeft twee kinderen, dochter Keesje (13) en zoon Tijl (11). De presentatrice vertelt dat ze een vrij strenge moeder is, omdat ze het belangrijk vindt haar kinderen bijzondere dingen niet als vanzelfsprekend ervaren. "Ik vind het mijn taak om Keesje en Tijl mee te geven dat er iets bestaat als dankbaarheid, dat ze bevoorrecht zijn. Dat je dingen moet delen en weggeven, dat je ziet wat een ander voor je doet."

Gelukkig gezin

En zo ziet het gezin van Yvon Jaspers eruit...

null Beeld BRUNO PRESS
Beeld BRUNO PRESS

De familie tijdens een filmpremière in 2015.

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: ANP, BrunoPress

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden