Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Speciale app voor de wintersport: 'Ski tracks'

‘Ski tracks’ is een prijswinnende app speciaal voor de wintersport. Je kunt er niet alleen op zien hoeveel kilometer je waar hebt geskied, maar je hebt ook meteen al je foto’s bij elkaar. 

Heerlijk, de hele dag skiën en ’s avonds met het hele gezin uitgeput in de stübe rond het vuur. En dan gezellig de dag evalueren met de app Ski tracks, waarmee je precies kunt zien hoeveel je hebt geskied, hoe hard je ging en welke hoogtes je hebt bereikt.

Advertentie

Foto’s
Daarnaast heb je met Ski track al je skifoto’s handig op één plek bij elkaar. De app heeft namelijk een speciaal album voor alle foto’s. Ze worden ingedeeld per dag en alle skiresultaten en -routes worden direct aan je foto’s gekoppeld.

Skigebied
Elk skigebied heeft natuurlijk zijn eigen kaart, maar met de app kun je precies zien waar je bent geweest. Alle routes worden weergegeven met verschillende kleurtjes.

De app kost net geen euro en is verkrijgbaar voor Android en in de App Store.

Beeld: John Kramer

Art Rooijakkers: “Ik was totaal niet op het vaderschap voorbereid”

Art Rooijakkers Libelle

Presentator Art Rooijakkers (44) heeft niet stilgezeten tijdens de lockdown: hij schreef De eeuw van mijn dochters. In dit boek beschrijft hij hoe de wereld eruit zal zien als zijn nu driejarige dochters Puk en Keesje volwassen zijn.

Als Art Rooijakkers om 9.00 uur ’s ochtends arriveert, heeft hij al een uur getraind in de sportschool. Dat doet hij een paar keer per week. De presentator wil fit blijven, niet in de laatste plaats

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien