Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

10 onmisbare baktips

We kunnen er ontzettend van genieten: lekker bakken. Toch komt er soms wel wat bij kijken. Gelukkig hebben we 10 onmisbare baktips gevonden die bakken makkelijker maken!

Om je alvast een idee te geven van de leuke trucs die je kunt toepassen uit onderstaand filmpje, lichten we alvast onze eigen top 3 er uit!

#4 Perfecte maten

Heb je moeite met je cupcake vormpjes met de perfecte hoeveelheid te vullen? Dit filmpje geeft de beste tip: gebruik een ijsschep! Zo kunnen zelfs de allerkleinsten heel gemakkelijk helpen met het bakken van heerlijke cupcakes.

#6 Gekleurd glazuur

We willen niet altijd gebruik maken van wit glazuur, dus hoe maak je dan makkelijk gekleurd glazuur? Dit kan natuurlijk met de verschillende tubes kleurstof, maar er zijn ook natuurlijke varianten! Een goed voorbeeld hiervan is het sap van rode bieten gebruiken. Maar er zijn nog veel meer andere manieren om mooi gekleurd glazuur te krijgen, zoals met het sap van citroen, bosbessen, wortels, aardbeien of frambozen.

#10 Altijd verse koekjes

Natuurlijk kunnen we niet alle koekjes in één keer opeten (al willen we dat soms wel). Gelukkig bestaat er een trucje om je koekjes lekker vers te houden. Leg ze in een plastic bewaardoos en doe er een schijfje appel bij. De rest van de appel kun je als gezond tussendoortje eten!

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien