Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

5x handige meeneemhapjes voor Koningsdag

Er zijn natuurlijk gigantisch veel eettentjes te vinden op Koningsdag. Wat nu als je liever geen eten koopt, maar het lekker zelf wilt maken? Hieronder vind je simpele gerechten die je ook nog eens makkelijk mee kunt nemen.

Niets is zo lekker als een verse salade, maar die zijn altijd zo lastig om mee te nemen. Met salad in a jar zijn lekkende bakjes en verlepte sla verleden tijd. Je stopt alle ingrediënten voor een lekkere salade in een potje (bijvoorbeeld een oude jampot) en je bent ready to go.

salad-jar-CookLoveShare

Een travelproof bagel

Bagels staan erom bekend om stuk te gaan in je tas. Hartstikke zonde! Hoe je je lekkere bagel geschikt maakt voor het vervoer in je tas? Heel simpel: bekijk het filmpje met de handige tip hier…

zalm-bagel-CookLoveShare

Wraps

Goede voorbereiding is het halve werk, zeggen ze altijd. Een dag van te voren wraps maken is ideaal. De volgende dag zijn deze goed afgekoeld en klaar om mee te nemen. Even in wat aluminiumfolie wikkelen en je hebt een heerlijke voedzame maaltijd. Maak bijvoorbeeld deze lekkere Sweet en Sour wrap met kip, wortel en paprika

wrap-kip-CookLoveShare

Muffins

Wie is er nou niet gek op muffins?! Helemaal als ze nog gezond zijn ook, zoals deze ontbijtmuffins! Net als de wrap even in aluminiumfolie wikkelen en meenemen. Heerlijk als ontbijt of als lunch op een vrijmarkt.

Ontbijt-muffins-CookLoveShare

Bananenbrood

Dit heerlijke bananenbrood is een echte traktatie. Klein detail: het zit ook nog eens boordevol voedingsstoffen. Even in plakken snijden en in een zakje of bakje doen, want ze zijn ook super om mee te nemen.

bananen-brood-CookLoveShare

(Tekst: Naomi Vos)

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien