Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Dit ontbijt past perfect bij jouw sterrenbeeld

Het staat in de sterren geschreven: dit ontbijt past perfect bij jouw sterrenbeeld.

Ram

Je staat altijd te popelen om iets nieuws te proberen. Terwijl de rest nog steevast een ei bakt in de ochtend, flans jij liever iets nieuws in elkaar. En omdat de Ram bekend staat om haar doorzettingsvermogen en van aanpakken houdt, heeft zij behoefte aan een vullende maaltijd. Jouw ideale ontbijt op dit moment: avocado op toast.

Dit ontbijt past perfect bij jouw sterrenbeeld

Stier

Als een Stier buiten de deur gaat ontbijten, dan pakt-ie uit ook. ‘Het lekkerste ontbijt op het menu, alstublieft.’ Grote kans op een Eggs Benedict. Keuzes maken of calorieën tellen? Daar doe je niet aan. Jij geniet liever.

Dit ontbijt past perfect bij jouw sterrenbeeld 4

Tweelingen

Als er iemand kan multitasken of time-managen, dan ben jij het wel. Ook houd je van mensen om je heen, dus vroeg opstaan om samen met een vriend(in) te ontbijten voor werk? Leuk! Ook heb je de lunch voor ’s middags de avond ervoor al klaargemaakt. Het ontbijt dat zo goed bij jou past is dan ook een bagel. Lekker en simpel. Als het even kan royaal belegd en soms een kale voor onderweg.

Dit ontbijt past perfect bij jouw sterrenbeeld 1

Kreeft

Havermout heeft voor jou iets nostalgisch, het doet je denken aan vroeger. Aan familie en warmte. Ook is het voedzaam en kun je oneindig variëren met ingrediënten. Het hoeft dus helemaal niet saai te zijn. En daarmee is het voor jou perfect als ontbijt.

Dit ontbijt past perfect bij jouw sterrenbeeld 5

Leeuw

Jij ziet het leven als één groot feest en dat is precies waarom je kiest voor pannenkoeken. Hoe groter de stapel, des te beter. Met fruit, een dot jam en zeeën van stroop.

Dit ontbijt past perfect bij jouw sterrenbeeld 9

Maagd

Als Maagd zorg je goed voor jezelf en begin je de dag het liefst met een smoothie bowl. Rijk aan vitamines! Ook geniet je als perfectionist van het fruit dat netjes is gesneden en perfect naast elkaar ligt, gerangschikt op kleur.

Dit ontbijt past perfect bij jouw sterrenbeeld 11

Weegschaal

Jij bent het gelukkigst wanneer je leven in balans is, Weegschaal. En dat geldt dus ook voor jouw ontbijt. Het moet vullend en voedzaam zijn, en een mix van smaken bevatten. Scrambled eggs met bacon dus. Zout, zacht, knapperig en bij elkaar de perfecte combi.

Dit ontbijt past perfect bij jouw sterrenbeeld 10

Schorpioen

Wanneer je een kaneelbroodje bestelt als ontbijt, zet je direct je tanden er in voor het zachte smeuïge gedeelte in het midden. Want jij bent dol op zoet. En net als het broodje, besta jij ook uit laagjes. Hard aan de buitenkant en zacht van binnen.

Dit ontbijt past perfect bij jouw sterrenbeeld 6

Boogschutter

Je houdt van reizen, bent avontuurlijk ingesteld en geïnteresseerd in lokale happen. Maar als je één ontbijt moet kiezen, dan kies je voor een Belgische wafel. Altijd goed. Het klinkt misschien niet zo avontuurlijk, maar dat is het wel. Je kunt ’m met toppings zo exotisch maken als je wilt. Echt iets voor jou!

Dit ontbijt past perfect bij jouw sterrenbeeld 2

Steenbok

Laat het aan een Steenbok over om de perfecte omelet te maken. Eitje. Want alles wat je doet, doe je zo goed mogelijk. De reden dat vrienden maar al te graag langskomen op zaterdagochtend.

Dit ontbijt past perfect bij jouw sterrenbeeld 8

Waterman

Voor een Waterman kan het niet groen, groener, groenst. Je houdt rekening met het milieu en wijkt niet graag af van je dagelijkse rituelen: een fair-trade kopje koffie met zelfgemaakte granola als ontbijt.

Dit ontbijt past perfect bij jouw sterrenbeeld 7

Vissen

Jij bent het creatieve type dat overal het positieve van inziet. Daar waar anderen donuts afkraken (want zovéél calorieën en zovéél suiker!) kan jij de donut wel waarderen. Verrassend met jam in het midden of met het glazuur in de spikkels gedoopt. Hoe kleurrijker hoe beter!

Dit ontbijt past perfect bij jouw sterrenbeeld 3

 

(Bron: Delish, tekst: Marjolein Schel)

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien