Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Dít zijn de guilty food pleasures van Adele

Adele ziet er beter uit dan ooit. De eerder zo volle Britse zangeres gooide het roer om na de geboorte van haar zoontje Angelo in 2012 en viel tientallen (!) kilo’s af. Maar daarvoor moest ze wel heel wat food-favorieten laten staan.

Tijdens haar Europese tour van 2016 probeert ze zich te houden aan haar strikte dieet, dat voornamelijk bestaat uit bergen groenten en fruit. “Maar dat valt niet mee. Jullie stroopwafels zijn te f****ng lekker!”, zei ze tegen haar fans. Adele kijkt reikhalzend uit naar het eind van haar tournee. “Dan duik ik linea recta de Chinees in”, verklapte ze onlangs aan de media.

Typisch Britse favorieten

Toen het woord ‘dieet’ nog niet voorkwam in Adele’s vocabulaire, begon de wereldster de dag het liefst met een uitgebreid Engels ontbijt met – ja, echt – witte bonen in tomatensaus. Uit blik. Tijdens de lunch schoof ze dolgraag een sandwich van knapperig wit brood met tonijn en mayonaise naar binnen, met als afsluiting wat custard creams – een bekend Engels koekje met een laag vanillecrème tussen 2 biscuitjes in. Tussen de maaltijden door maakte je haar blij met warme chocolade-laagjestaart.

Haar eigen specialiteiten? Het typisch Britse “spaghetti hoops on toast” (pastarondjes in tomatensaus op brood), luchtig gebakken roerei met gerookte zalm op een bagel en eigen gedraaide gehaktballen met mozzarella vanbinnen. Niet de meest gezonde keuzes, maar ach, daar zijn het nu eenmaal guilty pleasures voor.

Wil jij ook wat kilootjes kwijt voor de zomer, lees dan onze tips voor slanker eten of probeer een van deze slanke recepten.

Heb je al een Weekmenu aangemaakt op CookLoveShare? Dan krijg je elke week 20 recepten die helemaal zijn afgestemd op jouw smaak. Maak je keuze en hebt alles bij hand!

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien