Amsterdam Light Festival met korting >

Feest: dit is de nieuwe Tony's Chocolonely smaak!

Oh, die chocolade addicts bij Tony’s Chocolonely blijven iedereen verrassen. Er is namelijk wéér een nieuwe smaak! Extra fijn nieuws: een andere reep blijft vast in het assortiment. 

Wit, wortel, walnoot

’t Is oranje, goed voor je ogen en het zit in reep die lekker die here to stay is. Wit, wortel, walnoot was dé favoriet uit de limited editions van 2016 en mag dus in de familie blijven. Carrot cake in je chocolade, ehm, wie wil dat nou niet?

Je koopt de witte variant met wortel & walnoot bij o.a. de Bijenkorf, Wereldwinkels, Marqt, WAAR!, Jamin, cadeau- en delicatessenzaken en natuurlijk de Tony’s webshop en de Tony’s Store in Amsterdam.

Wist je dat de repen van Tony’s zijn gemaakt van Fairtrade chocolade uit Ghana en Ivoorkust? Ook nog eens verantwoord genieten dus.

Tony’s Store
Polonceaukade 12

Let op: tijdens de lunch (van 12.30 tot 13.30 uur) en het hele weekend is de winkel gesloten.

Feest: dít is de nieuwe Tony's Chocolonely smaak! 1

Melk, honeycomb, kardemom

Melkchocolade met honey-wat en karde-wie? Ja, die is effe lastig hè? Maar oh zo lekker: zoet en kruidig met een kleine crunch. Een bijzondere combinatie die Tony’s speciaal voor Marqt heeft gemaakt en natuurlijk: speciaal voor jou…honey! Voor deze reep moet je dus even langs Marqt hoppen.

Feest: dít is de nieuwe Tony's Chocolonely smaak!

(Tekst: Simone Braaksma. Bron: Tonyschocolonely.com

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien