Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Heerlijk kookboek: Share

Op zoek naar een kado voor een ‘foodie’? Look no further, het prachtige kookboek Share ligt in de winkel en dat is een feestje voor de zintuigen.

Veggiechef Natascha Boudewijn ken je misschien nog van haar twee eerdere boeken uit De keuken van Green Delicious. Met haar nieuwe boek Share pakt ze uit: prachtige fotografie van Julliëtte van Eijsden naast toegankelijke recepten, je wilt gewoon blijven bladeren.

Heerlijk kookboek: Share 1

Koken in het seizoen

Elk seizoen krijgt ruim de aandacht, want dat is het waar Share om draait: lekker koken met groenten uit het seizoen met en voor de mensen om je heen.

December krijgt een apart hoofdstuk: een feesthoofdstuk. We mochten alvast proeven van het feestmenu en voor de chocolademousse mag je ons altijd wakker maken. Wat een heerlijk gerechtje! In het recept staat dat de likeur (Cuarenta y Tres) optioneel is, maar wat ons betreft, is het een must. Het geeft de zachte mousse nét die kick die het nodig heeft.

Heerlijk kookboek: Share

Ook een aanrader: deze poffertjes van karnemelk met bietkaviaar. Lees hier het recept, de kleur spat van je bord af om over de smaak nog maar te zwijgen. Een mooi vegetarisch hapje als onderdeel van een feestmaaltijd. Daar staan er nog veel meer van in Share, wij zijn fan!

Verkoopinfo:
Share, Natascha Boudewijn
Uitgeverij Becht
ISBN: 9789023014799
Adviesprijs: € 27,95

Instagram

Houd je van foodfoto’s? Dan is niet alleen Share een aanrader, maar ook de Instagramaccount van Natascha; je vindt ‘m op green.delicious.

Hier alvast een voorproefje:

(Tekst: Merijn van den Boom)

Lees ook:

Heerlijk boek: All day bowls
Dit zijn de mooiste Instagram-food-accounts
Vegetarisch kerstmenu

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien