Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Lange leve het weekend!

Wij hoúden van het weekend! Even lekker de drukke week afwikkelen en ontspannen. Eindelijk tijd om vrienden en familie te zien of even lekker de stad in te duiken.

Als je géén uitgebreide plannen hebt gemaakt, is je lange weekend ook hét moment om eindelijk de to-do’s aan te pakken waar je normaal gesproken nooit aan toe komt.

Schoonmaken

Hop, duik je doekjes, sop en emmer maar weer op, want die grote schoonmaak moet toch écht weer uitgevoerd worden. Tip: samen is veel leuker dan alleen, dus bel een vriendin op en doe het samen. Eerst bij de één, dan bij de ander. 

Bakken

Eindelijk heb je de tijd om die taart met regenboogstrepen te maken. Is ie goed gelukt? Nodig dan je vriendinnen uit voor een gezellige proeverij.

Binge-watching

Oké oké, wij houden ook van een serie zonder onderbrekingen. Heerlijk aflevering na aflevering kijken met een pot thee en een doos vol koekjes tot je een heel seizoen hebt gezien!

Lezen

Zonder stress, werk of afspraken, is het heerlijk om eens goed in een boek te duiken. Vergeet even alles om je heen en verlies jezelf in dat ene boek dat al lange tijd naar je lonkt.

Lange leve het weekend!

Foto’s ordenen

Vroeger plakte je moeder nog braaf alle foto’s in een album, maar tegenwoordig is daar geen beginnen meer aan met de komst van de digitale camera in de mobiele telefoon. Dus hoog tijd om die honderden kiekjes te ordenen of zelfs digitaal een fotoalbum te maken.

Nieuwe kleur, nieuwe kansen

Had je al een tijdje het idee dat die ene muur een nieuw likje verf kon gebruiken? Dít is het moment. Pak die kwast en verwen jezelf eens met een nieuwe look in je huis!

Lange leve het weekend! 1

(Bron: Libelle)

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien