Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Met dit wijnglas mors je nooit

Onlangs was ik uit eten met mijn moeder en haar man op een een prachtig zonnige dag. Op het terras was het goed toeven met een een glaasje wijn. Echter, tijdens het (iets te) enthousiast smeren van een broodje, parkeerde mijnheer zijn glas rode wijn op zijn witte broek (want zomers weer).

Gelukkig kwam de ober aangesneld met dé remedie tegen rode wijnvlekken: witte wijn. Hij schonk met een ferme zwaai een kwart van de fles witte wijn in de schoot van mijn tafelheer. Ik zal jullie de details verder besparen. De vlek is uit de broek, dat wel.

Dat had voorkomen kunnen worden

Ook wel eens gemorst met een glas wijn op een tafelkleed of vloerbedekking? Daar heeft Superduperstudio iets op bedacht. Deze wijnglazen kúnnen bijna niet omvallen. Ze zijn helaas alleen nog in Amerika verkrijgbaar, maar het duurt vast niet lang voordat we ze hier ook hebben.

Je betaalt er ook wel voor; een setje van twee kost omgerekend €62,-, (maar dan heb je ook wat). En een nieuwe broek of tafelkleed is ook niet goedkoop. Daarnaast zijn het absolute eye-catchers met hun subtiele design.

Bekijk het filmpje om ze te zien kantelen, het werkt echt!

(Tekst: Merijn van den Boom)

Lees ook:

Word een wijnexpert met onze wijnweetjes
Proost, van wijn drinken word je mooi
10x koken met wijn

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien