Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Ontmoet foodbloggers Lekker & Simpel op 28 januari!

Altijd al benieuwd geweest naar de mensen achter de succesvolle blog Lekker & Simpel? Zou je wel willen weten hoe ze nou in het echt zijn? Dan heb jij geluk: op 28 januari kun je ze ontmoeten in Den Haag, waar zij hun vijfjarig jubileum vieren.

Jorrit en Sofie, een leuk stel uit Lelystad, zijn de gezichten van Lekker & Simpel. Aan het begin van hun avontuur hadden ze nooit durven dromen dat ze succesvol zouden worden. Nu, vijf jaar later, mogen ze zich één van de grootste foodbloggers van Nederland noemen. Niet alleen hun blog is razend populair, het tweede boek van de bloggers gaat (net als hun eerste boek) als zoete broodjes over de toonbank.

Wij snappen wel waarom ze zo succesvol zijn. Alle recepten op hun blog zijn (hoe raad je het) lekker en simpel en hierdoor toegankelijk voor iedereen. Verder zijn ze heel gewoontjes en beschikken over een bijzonder grote portie bescheidenheid.

Hoe leuk dat je ze kunt ontmoeten de 28e! CookLoveShare zal uiteraard ook aanwezig zijn. Kijk beneden voor alle informatie!

Ontmoet foodbloggers Lekker & Simpel op 28 januari

Info

  • Zaterdag 28 januari 2017
  • Frederik Hendriklaan 217, Den Haag.
  • Tijd: 14.00 uur
  • Toegang: gratis, wel aanmelden

Belangrijk!: De toegang is gratis, maar je moet je wel aanmelden via deze link!

Wat kun je verwachten van de dag?

Jorrit en Sofie vertellen je alles over Lekker & Simpel, from scratch! Ook vertellen ze hoe zij elkaar hebben leren kennen. Je mag zelfs even met ze kletsen. Sterker nog: dat vinden ze heel leuk! Wil je je boek laten signeren? Ook dat doen ze graag voor je. Nog geen boek in je bezit? Deze kun je dan ter plekke kopen, mocht je dat willen. Naast al het geklets natuurlijk ook wat actie: een heuse kookworkshop, gegeven door niemand minder dan Jorrit en Sofie zelf. Als klap op de vuurpijl geven ze een tipje van de sluier over hun derde boek dat later dit jaar uit zal komen.

Zien we jou 28 januari in Den Haag?

Meer Lekker en Simpel?

Lees ook: Simpele ovenschotel met aardappel en kip
Lees ook: Kip tandoori met bloemkool
Lees ook: Wraps uit de oven met gehakt, paprika en kaas

(Tekst: Vonne Bertram, Bron & Beeld: Lekker en Simpel)

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien