Dagje wellness: van 33,50 voor 12,95 >

Retro borrelhapjes

Oma’s oudhollandse borrelhapjes ouderwets? No way! Gevulde eieren, frisse rauwkost met dip, kaasblokjes en zalmsalade zijn helemaal retro. Op deze manier geef je de bekende klassiekers een twist van nu. 

Wie wordt er niet blij van gevulde eieren? Deze zijn gevuld met een romig tonijn- en fris garnalenmengsel en met een doperwten-geitenkaaspuree met munt.

Retrohapjes! 1

Loopt het water je in de mond? Hier vind je recepten van meer culinaire creaties met gekookte eieren.

Een nieuwe variant van blokjes kaas met gember en cervelaatworst met augurk: spiesjes met ossenworst en Amsterdamse ui, brie, gember en daikonkers (Japanse radijs), avocado, tomaat en ei en met bundeltjes ham met groene asperge en meloen.

Retrohapjes! 2

Cadeautje voor je oog én je lijf: frisse rauwkost met 3 dips: Amsterdamse mayonaise van augurk, een yoghurt-peterseliedip en een pittige mayonaise met rode peper en knoflook.

Retrohapjes! 3

Zin om zelf aan de slag te gaan met een lekkere dip? Probeer deze kruidige tonijndip eens!

Leuk in verschillende vormpjes: kaasdomino’s van roggebrood met cajun-roomkaas en ananas en met komijnekaas en bleekselderij.

Retrohapjes!

Gek op snacken, maar geeft het je geen goed gevoel? Hier vind je zeven redenen om vaker roggebrood te eten, zodat jij in het vervolg met een gerust hart deze kaasdomino’s met roggebrood eet.

Balletjes in saus, zoals vroeger, maar dan nét iets anders: falafel! Op basis van een pittige kikkererwtenpuree. Lekker met tomatensalsa.

Retrohapjes! 4

Als je zin in falafel gekregen hebt, moet je dit pitabroodje met falafel en Griekse yoghurt ook eens proberen.

Een ambachtelijke zalmsalade hoort er helemaal bij. Van verse zalmfilet is dat natuurlijk het lekkerst. Leuk om in een visvorm te serveren!

Retrohapjes! 5


(Productie: Colette Beyne, styling: Judith Baehner, fotografie: Eric van Lokven, receptuur en bereiding: Eke Mariën)

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien