Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Chocolade

Chocolade is misschien wel de nummer 1-lekkernij waar we allemaal van snoepen. Het is geen geheim dat vrouwen nu eenmaal moeilijk nee kunnen zeggen tegen chocola. Op deze pagina hebben we dan ook alles wat je over chocola moet weten verzameld, speciaal voor de echte chocoladeliefhebber.

Heerlijke recepten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


De voordelen van chocolade

Er zijn al veel onderzoeken gedaan naar chocola en uit veel van die onderzoeken blijkt dat het eten van chocola wel degelijk voordelen met zich meebrengt. Zo helpt het bij het afvallen, het bevordert je geheugen, het verbetert je sportprestaties, je wordt er slimmer van en het helpt bij slaapproblemen.


 Chocolademelk

chocolade

Met dit verrassende ingrediënt wordt warme chocolademelk nóg lekkerder

 

chocolade

Jum! Deze 4 chocolademelk-varianten moet je proeven


Nieuw

Er zijn ook al wat nieuwe soorten chocolade uitgevonden die het leven nog net een stukje beter maken. Er komt een chocola die smaakt naar melkchocolade, maar dezelfde voordelen heeft als pure chocola en er zijn chocolades die rimpels tegengaan en helpen tegen menstruatiepijn.


[poll id=”697″]


Tips

Als je zelf weleens chocola wilt maken, dan kan dat nu door langs te gaan bij Meneer Chocola voor een workshop. Als extra tip willen we je nog meegeven dat het een goed idee is om vóór 2020 nog even wat chocola in te slaan!


Video’s

Dit heb je altijd al willen leren: met chocola decoreren.Één reep chocola is toch veel te klein? Superchocola graag!Met een scheutje chocolademelk maak je deze heerlijke chocoladepannenkoeken!


[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

 

Beeld: iStock