Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Doodzieke Adele fan ontmoet haar grootste idool

Yvonne Spetgens ligt al langere tijd opgenomen in het Universitair Ziekenhuis in Leuven.Ze wacht op een geschikte donor zodat een multi-orgaantransplantatie kan ondergaan.

Afgelopen maandag kwam haar grootste wens uit: Adele ontmoeten. Tijdens het concert kan de avond al niet meer kapot, maar dan komt de zangeres ook nog eens naar Yvonne toe voor een foto, een dikke knuffel en wat bemoedigende woorden. Het stadion met zo’n 20.000 mensen barst in juichen uit en veel concertgangers pinken een traantje weg.

Advertentie

Wensulance
De ontmoeting tussen Yvonne en Adele is het resultaat van het harde werk door de vrijwilliger van Stichting Wensulance. Een stichting die ‘laatste’ wensen van terminale en ernstig zieke mensen probeert te vervullen. Zij hebben bijgedragen aan de stralende glimlach op Yvonne haar gezicht. Een expressie die haar man en familie al langere tijd niet meer hebben gezien.

Bron en beeld: Hart van Nederland

Anne-Wil: “Het voelt gek om die anderhalve meter aan te houden bij je eigen kind”

Anne-Wil

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in exclusieve boetiek. De vakantie gaat niet door, omdat Han voorrang geeft aan zijn werk.

Zondag

Eigenlijk zouden we nu op Schiermonnikoog moeten zitten, maar Han kan niet weg. Te veel werk. Bedrijven proberen de achterstand in te halen die ze hebben opgelopen door de coronacrisis. Ook die waar Han adviseur is. Hij zei dat het hem speet, maar naar mijn smaak niet genoeg. Aan zijn gezicht zag ik dat hij het eigenlijk helemaal niet zo erg vindt, want hij houdt van het werk en heeft het de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien