Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Wat een gezinsgeluk: Anouk danst met haar 6 kids en vriend in nieuwe clip

Anouk heeft voor haar nieuwe album een aandoenlijke clip opgenomen. In de clip ‘I Just Met a Men’ dansen een aantal heel speciale figuranten rond.

Speciaal voor het nummer nodigde de 41-jarige Haagse haar zes kinderen en vriend Dominique uit om de hoofdrol te spelen in de muziekvideo. In een grote trui met capuchon met allerlei tekeningen danst de zangeres rond in een zwart-wit decor samen met Benjamin (de oudste), Elijah, Phoenix, Jesiah, Sion en de jongste Jelizah van bijna een jaar.

Advertentie

Speciale trui
De trui die de zangeres in de clip draagt is speciaal voor de video ontworpen door haar kinderen. Alle kinderen hebben samen tekeningen gemaakt en daar is deze trui uit ontstaan, zo schrijft ze op haar Instagramaccount. Het nummer ‘I Just Met a Men’ is het tweede nummer van haar nieuwe album dat ze eind oktober lanceerde. Bekijk de complete clip hier en een preview hieronder.

LEES OOK:

BEKIJK OOK DEZE VIDEO
[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

De leukste artikelen van Libelle Daily in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan op Libelle.nl/nieuwsbrief.

Bron: NU.nl. Beeld: ANP

Roos Schlikker: “Ik gluur naar m’n zoon, naast me in de auto, en ik zie jou, mam”

Roos Schlikker

Roos Schlikker (45) heeft twee zoons, een man, een vader op leeftijd en veel vriendinnen. O ja… en zichzelf om voor te zorgen.

Lieve mama,

Ik moet je iets vertellen: Miró heeft nieuwe schoenen. ‘Vette patta’s’ noemt hij ze. Ze waren hartstikke duur en ik wilde ze niet kopen, want het jong voetbalt voortdurend in de bagger, maar hij wilde ze zo graag. Dus spaarde hij ervoor en vroeg hij voor zijn verjaardag alleen schoengeld. Vanochtend ging de bel. Springend als een kangoeroe nam hij de doos van de bezorger aan en daar lagen ze: peperdure Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien