Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

In déze bruidswinkel mag je ook bruidsjurken passen als je niét gaat trouwen

Het is de droom van veel vrouwen: bruidsjurken passen. Of je nou wel of niet gaat trouwen. Of als je bijvoorbeeld zelf je jurk maakt zoals Laura in de video. Normaal kun je natuurlijk niet zomaar de prachtige jurken passen, maar déze winkel maakt een uitzondering.

Veel vrouwen willen stiekem alleen maar trouwen omdat ze dan zo’n mooie jurk aan mogen. Omdat het misschien een tikkeltje overdreven is om daarom een hele trouwdag voor te organiseren, zou het perfect zijn als je in een winkel gewoon even zou mogen passen. Dat doen veel bruidswinkels helaas niet, maar Yalisa’s Bruidsmode in Apeldoorn wél.

Advertentie

Gat in de markt
Het idee van eigenaresse Susanne Koopman ontstond op een trouwbeurs waar ze veel vrouwen hoorden zeggen dat ze het zo jammer vinden dat ze niet gaan trouwen en dus geen trouwjurk aan kunnen. Een gat in de markt, dacht de eigenaresse. Sindsdien kun je in haar winkel terecht voor een dagje trouwjurken passen voor de lol. Voor 25 euro per persoon mag je drie uur lang je gang gaan in de bruidswinkel. Inclusief prosecco én heel veel foto’s. Per sessie krijgt de groep 300 tot 400 foto’s opgestuurd.

Prinses
Het kost de eigenaresse natuurlijk wel wat doordat jurken stuk kunnen gaan en de jurken naar de stomerij moeten na de passessie. Maar door duidelijke instructies zoals schoenen uit en vooral niet springen in de jurk, hoopt ze dat zo veel mogelijk te voorkomen. “Ik doe het om vrouwen zich even een prinses te laten voelen”, vertelt de eigenaresse aan AD.  Interesse? Dan moet je wel even geduld hebben. Tot mei kun je in Apeldoorn niet meer terecht.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland!

LEES OOK:

Bron: AD.nl. Beeld: iStock.

Anne-Wil merkt dat ze ouder wordt als Han haar op iets wijst

Vrouw zorgen

Premium

Anne-Wil heeft 2 kinderen, 5 kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in een exclusieve boetiek. Ze spreekt af met haar jeugdvriendinnen Helga en Agnes.

Zaterdag

Meteen na het ontbijt ben ik begonnen met het leeghalen van de kerstboom. Weg met dat ding! Andere jaren kan ik er bijna geen afscheid van nemen, nu kan hij me niet snel genoeg de deur uit zijn. Het is trouwens nog een heel karwei, en als ik klaar ben zitten de naalden tot onder mijn oksels, dwars door mijn trui heen. Het kan me allemaal niets schelen. [premium-verder-lezen] Ik maak de knijpertjes van de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien