Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Mysterieuze man duikt op naast William en Harry en verovert het internet

Het Britse koningshuis plaatste afgelopen maandag een post op Instagram. Dit was ter ere van het bezoekje van prins William en zijn vrouw Kate en prins Harry. Maar het is niet het trio waar de Britse royal-fans zo blij van worden.

Het koninklijke trio was aanwezig bij het kerstfeestje voor alle vrijwilligers van de Britse jeugdinstelling The Mix. Daar mochten zij een award uitreiken en gezellig knutselen samen met de vrijwilligers. Kate Middleton knutselde onder de bezielende leiding van een aantal vrijwilligers een traditioneel koekhuisje. Maar het was niet de outfit van Kate of het koekhuisje dat de gemoederen op het Instagram-account van Kensington Palace bezighield. Het was de man in de blauwe trui naast Kate, die de show stal.

Advertentie


Tom
Op zijn vrolijke naamplaatje prijkt met koddige stiftletters de naam ‘Tom’, maar meer is er niet over hem bekend. Royal-fans vragen zich af wie o wie deze knappe knaap naast Kate is? En toegegeven, hij heeft zeker een knappe kop.

LEES OOK:

BEKIJK OOK DEZE VIDEO:

[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

 

De leukste artikelen van Libelle Daily in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan op Libelle.nl/nieuwsbrief.

Bron: Lindanieuws.nl. Beeld: Getty, Instagram

Roos Schlikker: “Ik gluur naar m’n zoon, naast me in de auto, en ik zie jou, mam”

Roos Schlikker

Roos Schlikker (45) heeft twee zoons, een man, een vader op leeftijd en veel vriendinnen. O ja… en zichzelf om voor te zorgen.

Lieve mama,

Ik moet je iets vertellen: Miró heeft nieuwe schoenen. ‘Vette patta’s’ noemt hij ze. Ze waren hartstikke duur en ik wilde ze niet kopen, want het jong voetbalt voortdurend in de bagger, maar hij wilde ze zo graag. Dus spaarde hij ervoor en vroeg hij voor zijn verjaardag alleen schoengeld. Vanochtend ging de bel. Springend als een kangoeroe nam hij de doos van de bezorger aan en daar lagen ze: peperdure Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien