Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Roxeanne Hazes laat een tweede (grote!) tatoeage zetten met haar nieuwe liefde

Dat Roxeanne Hazes helemaal gelukkig is met haar nieuwe liefde Erik is inmiddels wel duidelijk. Dit weekend lieten de twee weer samen een tatoeage zetten, en wat voor een!

De vorige gezamenlijke tatoeage was nog een subtiele voorletter, maar deze tatoeage is een stúk groter. Kijk maar even wat Roxeanne en Erik allebei lieten tatoeëren:

Advertentie

Zie ik je zo? 🌌❤️

Een foto die is geplaatst door Dochter Dre. 👊😎 ⠀⠀ ⠀⠀ (@roxeannehazes) op

…ik zie je zo lief 🌳🌕✨🌊

Een foto die is geplaatst door Erik Zwennes (@erikzwennes) op

😏 #esns17

Een foto die is geplaatst door Dochter Dre. 👊😎 ⠀⠀ ⠀⠀ (@roxeannehazes) op

Ik weet nog goed dat ik vorig jaar, rond dit tijdstip dacht: “2016 wordt mijn jaar.” Na een paar tegenslagen en verdrietige momenten, heb ik me volledig gefocust op mijn muziek. Ik mocht tekenen bij het mooiste label, Top Notch. Zat bijna dagelijks in de studio om een album te maken, wat volgend jaar EINDELIJK uitgebracht gaat worden en ik mocht spelen op Lowlands. Ik heb teveel gelachen en gehuild, maar het was al met al een verdomd mooi jaar. Dit zijn de dingen die mij gelukkig maken, in a nutshell. Ik heb namelijk mijn grote liefde en beste vriend ontmoet. E, you rock my world! 2017 kan alleen nog maar mooier worden. ❤ Ik wens jullie een fijne jaarwisseling en fucking veel liefde toe in het nieuwe jaar. En pas een beetje op elkaar. HAPPY NEW YEAR 😍💏✨ #2016#2017#gowithabang

Een foto die is geplaatst door Dochter Dre. 👊😎 ⠀⠀ ⠀⠀ (@roxeannehazes) op


Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle Daily in je mailbox? Dit wil jij niet missen! Meld je aan voor de Daily Update!

LEES OOK:

Bron: Cosmopolitan.nl. Beeld: Brunopress.

Roos Schlikker: “Ik gluur naar m’n zoon, naast me in de auto, en ik zie jou, mam”

Roos Schlikker

Roos Schlikker (45) heeft twee zoons, een man, een vader op leeftijd en veel vriendinnen. O ja… en zichzelf om voor te zorgen.

Lieve mama,

Ik moet je iets vertellen: Miró heeft nieuwe schoenen. ‘Vette patta’s’ noemt hij ze. Ze waren hartstikke duur en ik wilde ze niet kopen, want het jong voetbalt voortdurend in de bagger, maar hij wilde ze zo graag. Dus spaarde hij ervoor en vroeg hij voor zijn verjaardag alleen schoengeld. Vanochtend ging de bel. Springend als een kangoeroe nam hij de doos van de bezorger aan en daar lagen ze: peperdure Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien