Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

De Dag Nadat - ik Madonna ontmoette

In Libelle 2 las je het verhaal van Kimberly (37), die haar wens uit zag komen: haar grote voorbeeld Madonna ontmoeten. Lees hier hoe het verderging…

Kimberly: “Dit was in 2015, het jaar waarin Madonna ook weer op wereldtournee ging. Ik ben na deze ontmoeting nog naar twaalf concerten geweest. En toen werd het heel erg stil. Ze heeft niet veel meer gedaan en een enorme pauze genomen. Het schijnt dat ze aan een nieuwe cd werkt, maar die wordt steeds uitgesteld. Ze is meer fulltime moeder dan artiest op het moment, met haar zes kinderen.”

Advertentie

Nieuws
“Ik probeer dagelijks de site madonnaunderground.com bij te houden en nieuwtjes te melden. Via social media en Google News volg ik van alles, maar ik plaats alleen het betrouwbare nieuws. Verder besteed ik mijn tijd vooral aan mijn zoontje van net een jaar oud.”

Te druk
“Toen ze vorig jaar zestig werd, had ik geen tijd om dat te vieren, zo druk was ik met de media. Ik heb als de grote fan die ik ben de hele dag interviews gegeven en cameraploegen over de vloer gehad. Madonna zegt dat ze in 2019 weer op tournee gaat, ik ben heel benieuwd.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Tekst: Caroline Griep. Beeld: privébeeld Kimberly. 

Memoires van een Maîtresse – Deel 39: “Misschien kun jij maar beter gaan”

memoires

Premium

Blijkbaar moet Sabine de trossen losgooien als het op geduld aankomt. De Kapitein doet uiterst vaag over hoe hun relatie nu verdergaat en haar telefoon is nog steeds in handen van Erik de IT-man.

Wanneer ik terugkom van de markt, staat mijn woonkamer bomvol mannen. Vandaag verhuist Thijs. Hij heeft een mooi appartement gevonden, 2 straten verderop. Het voelt ongemakkelijk, met mijn bloemen in mijn hand en al die grote beren die zich ook geen houding weten te geven. “Iemand koffie?” roep ik, maar uit de mokken die zij schalks in de lucht houden, weet ik dat mijn vraag m

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien