Boeklancering Eloise van Oranje Beeld Fotografie: Chickslovefood/Eloise van Oranje
Boeklancering Eloise van OranjeBeeld Fotografie: Chickslovefood/Eloise van Oranje

Learning by doing

Eloise van Oranje lanceert boek: “Ik hoop dat oma Beatrix trots is”

Gravin Eloise van Oranje (19) heeft haar boek Learning by doing donderdag feestelijk gelanceerd. In een gepersonaliseerde bus ging ze het land door om het boek hoogst persoonlijk langs te brengen.

Tara StokdijkFotografie: Chickslovefood/Eloise van Oranje

Het boek Learning by doing is een persoonlijke lifestylegids van alles waar Eloise tegenaan loopt sinds ze op eigen benen staat. In het boek deelt ze verhalen, ervaringen en tips. Ook foto's van vroeger en haar favoriete recepten zijn in het boek te vinden. Eerder vertelde Eloise al hoe trots ze is op het boek.

Eloise over haar boek

Het boek is persoonlijk en kwetsbaar geworden. Daarover vertelt Eloise aan RTL Boulevard: “Ik probeer zo open mogelijk te zijn. Ik vind het belangrijk om te laten zien wie ik ben en dat niet alles alleen maar picture perfect is. Ik heb ook gewoon onzekerheden.” En ze vertelt: “De titel Learning by doing is eigenlijk een beetje een grapje, want ik doe ook maar wat.”

Dít deelt ze liever niet

Toch heeft Eloise ook bepaalde dingen die ze niet wil delen: “Ik laat niet zien hoe mijn huis er van binnen uitziet. Als ik met familie ben, wil ik dat ook niet filmen. En ook dingen als een vriendje: liever deel ik dat niet.” En of ze een vriendje heeft? Daar lijkt het wel op. De gravin werd onlangs zoenend gespot.

Beatrix mag het ook lezen

Oma Beatrix heeft het boek nog niet gezien. Eloise: “Ik heb het boek zelf vandaag pas voor het eerst gezien en ik kan niet wachten om het ook aan haar te laten zien. Ik hoop dat ze heel trots is, maar ik denk het wel.” Of Beatrix een beetje snapt wat Eloise online allemaal doet? “Het is wel een generatiekloof, maar als ik het haar allemaal uitleg, dan snapt ze het zeker.”

Hitsensatie

Eloise wordt ook wel 'gravinfluencer’ genoemd omdat ze zo succesvol is op social media. Maar dat was nooit opzet: “Ik wilde nooit een hitsensatie zijn. Ik heb mijn Instagram-account, dat nu zo groot is, moeten aanmaken omdat mijn oude account vastliep door alle volgverzoeken die ik kreeg,” vertelt de gravin.

Dit is waarom we allemaal van gravin Eloise van Oranje houden

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Boulevard.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden