Fotosessie met de koninklijke familie in Lech /// Photoshoot with the Dutch royal family in Lech .

Koning Willem Alexander, Prins Constantijn , graaf Claus-Casimir  ///// King Willem Alexander, Prince Constantine , Count Claus-Casimir Beeld EM-Press/Patrick van Emst
Fotosessie met de koninklijke familie in Lech /// Photoshoot with the Dutch royal family in Lech .Koning Willem Alexander, Prins Constantijn , graaf Claus-Casimir ///// King Willem Alexander, Prince Constantine , Count Claus-CasimirBeeld EM-Press/Patrick van Emst

Graaf Claus: ‘De hele showbizzwereld is niks voor mij’

Graaf Claus, de zoon van prins Constantijn en prinses Laurentien, ziet voordelen en nadelen aan lid zijn van het koningshuis. Als positieve kant noemt hij het feit dat hij veel interessante en bijzondere mensen leert kennen, maar een negatief aspect is dat hij moet ‘opletten’ met wat hij doet.

Lotte KepersEM-Press/Patrick van Emst

Dat vertelt de 19-jarige voor de camera van De Telegraaf.

Gevolgen voor de mensen om me heen

“Als ik iets fout doe dan heeft dat niet alleen voor mij nadelen, maar ook voor mijn hele familie.” Als voorbeeld noemt de graaf dat hij en zijn vader vorig jaar bij een feest van prins Floris, die dj is, uit de club zijn gezet omdat ze “de verkeerde bandjes” droegen. “Speculaties waren er van: Constantijn heeft iemand in elkaar geslagen. Dan besef ik wel, dat ook al heb ik niet echt iets fout gedaan, dan kan het wel grote gevolgen hebben voor de mensen om me heen.”

Laat showbizzwereld aan zus over

Claus heeft sowieso niet zoveel met de hele showbizzwereld, vertelt hij. “Dat laat ik wel aan mijn zus over. Die is daar wat beter in”, zegt hij doelend op gravin Eloise, ook wel ‘gravinfluencer’ genoemd.

Wel is de graaf zijn ouders dankbaar voor alles wat ze voor hem doen. Om ze te bedanken hoopt hij ooit een sportauto voor ze te kunnen kopen. “Ik zie gewoon het beeld van hen met zijn tweeën in een tweezitter en dan door de Alpen rijden of zo. Lijkt me gewoon leuk voor ze.”

Bron: ANP

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden