ANP Beeld Hollandse Hoogte / EPA
ANPBeeld Hollandse Hoogte / EPA

Gravin Eloise van Oranje heeft veel te maken met vooroordelen: “Ze denken dat ik onbenaderbaar, arrogant of verwend ben”

De 19-jarige Eloise van Oranje heeft veel te maken met vooroordelen die mensen over haar hebben.

Aan Grazia vertelt ze dat dit haar soms erg verbaast, laat RTL Boulevard weten.

Eloise over vooroordelen

“Door mijn achternaam hebben sommige mensen een bepaald beeld van mij. Zoals onbenaderbaar, arrogant of verwend”, aldus de dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien.

Bovenste laag

Ze vervolgt: “Het is apart om te zien hoe mensen allerlei ideeën kunnen hebben door alleen naar de ‘bovenste laag’ te kijken. Dat zie ik zoveel om me heen. Het verbaast me echt hoeveel dingen worden gezegd of geschreven die helemaal niet waar zijn.”

Geen last

Gelukkig trekt de gravin zich niet zoveel van deze vooroordelen aan: “Eerlijk gezegd heb ik niet écht last van deze vooroordelen. Misschien komt dat wel door hoe ik in het leven sta.”

Ouders

Haar ouders zijn Eloises grootste steun: “Mijn ouders zijn er altijd voor me, en ik weet dat ze altijd eerlijk tegen me zijn. Ze zijn trots op hoe ik dit allemaal combineer met school en andere projecten, en geven het aan als ze het niet eens zijn met de keuzes die ik maak. Wat ik met social media doe is voor hen best nieuw, en ik waardeer het enorm dat ze me hier vrij in laten om mijn eigen weg te vinden.”

Dit is waarom we allemaal van gravin Eloise van Oranje houden

Bron: RTL Boulevard.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden