His highness prince Pieter-Christiaan of Oranje Nassau, of Vollenhoven and Ms drs. A.T. van Eijk get married Thursday 25 augusts in Palace the Loo in apeldoorn.


Zijne Hoogheid Prins Pieter-Christiaan van Oranje-Nassau, van Vollenhoven en mevrouw drs. A.T. van Eijk treden donderdag 25 augustus in Paleis Het Loo te Apeldoorn in het huwelijk. 

On the photo/Op de foto:


Prins Pieter-Christiaan en Anita van Eijk Beeld BrunoPress/Patrick van Emst
His highness prince Pieter-Christiaan of Oranje Nassau, of Vollenhoven and Ms drs. A.T. van Eijk get married Thursday 25 augusts in Palace the Loo in apeldoorn.Zijne Hoogheid Prins Pieter-Christiaan van Oranje-Nassau, van Vollenhoven en mevrouw drs. A.T. van Eijk treden donderdag 25 augustus in Paleis Het Loo te Apeldoorn in het huwelijk. On the photo/Op de foto:Prins Pieter-Christiaan en Anita van EijkBeeld BrunoPress/Patrick van Emst

Prins Pieter-Christiaan deelt lief kiekje met Anita om 16-jarig huwelijk te vieren

Zestien jaar geleden, op 25 augustus 2005, stapten Pieter-Christiaan van Oranje en zijn Anita in het huwelijksbootje. Die mooie mijlpaal viert de prins met een lief plaatje op zijn Instagrampagina.

Kim Van WeeringBrunoPress/Patrick van Emst

“16 year anniversary”, schrijft hij bij de foto.

Het paar trouwde in Apeldoorn, in Paleis het Loo. En na twee dagen vond de kerkelijke inzegening van het huwelijk plaats in de Grote of St. Jeroenskerk in Noordwijk. Dat is ook de plaats waar Pieter-Christiaan en Anita met hun kinderen Emma en Pieter wonen.

Dat de twee nog altijd dolgelukkig met elkaar zijn, dat spat wel van de lieve foto af die Pieter-Christiaan vrijdag op zijn tijdlijn deelde:

En dit 16-jarig jubileum was voor ons een perfecte reden om met onze neus even heerlijk de archieven in te duiken voor wat foto’s van de trouwdag van Pieter-Christiaan en Anita:

null Beeld Hollandse Hoogte / Benelux Press
Beeld Hollandse Hoogte / Benelux Press
null Beeld Hollandse Hoogte / Benelux Press
Beeld Hollandse Hoogte / Benelux Press
null Beeld Hollandse Hoogte / Benelux Press
Beeld Hollandse Hoogte / Benelux Press

En kijk nou; wat zagen Willem-Alexander en Máxima er destijds ook prachtig uit:

null Beeld Hollandse Hoogte / Benelux Press
Beeld Hollandse Hoogte / Benelux Press

Bron: Instagram Pieter-Christiaan

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden