Lekker aardig: deze onvriendelijke bijnaam gaf Camilla aan Meghan Markle achter haar rug om Beeld Getty Images
Lekker aardig: deze onvriendelijke bijnaam gaf Camilla aan Meghan Markle achter haar rug omBeeld Getty Images

‘Camilla gaf Meghan achter haar rug om déze gemene bijnaam’

Toen Harry en Meghan het Britse koningshuis achter zich lieten voor een nieuw bestaan in Amerika, was niet iedereen daar blij mee. Camilla schijnt sindsdien zelfs een onaardige bijnaam voor haar schoondochter te hebben.

Tara StokdijkGetty Images

Biograaf Tom Bower werkt momenteel aan de biografie van Meghan. Hij vertelt dat het vooral Camilla was die wat van dat vertrek vond. Ook onthult hij een onaardige bijnaam die Camilla voor Meghan had.

Camilla niet blij met Meghan

Camilla zou in de eerste plaats not amused zijn geweest over het commentaar dat Harry en Meghan op het Britse koningshuis gaven tijdens hun interview met Oprah. Ze vond met name het commentaar op Charles onterecht en vindt dat hij een goede vader voor Harry is geweest.

Gemene bijnaam

Camilla zou Meghan sinds hun vertrek naar Amerika achter haar rug om een gemene bijnaam hebben gegeven, namelijk ‘the minx’. Dit woord staat voor een vrouw die haar sexappeal gebruikt om dingen voor elkaar te krijgen. Ze noemt Meghan hiermee dus een verleidster en onbetrouwbaar. Ai!

Wantrouwen

Bower laat weten dat Camilla altijd al wantrouwig tegenover Meghan stond: “Camilla vond het moeilijk te geloven dat Meghan haar carrière en onafhankelijkheid zou opgeven om zich stilzwijgend als een teamplayer aan de monarchie toe te wijden.”

Dít is hoe duchess Camilla haar slanke postuur behoudt:

Bron: Beau Monde

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden