Meghan Markle Beeld Getty Images
Meghan MarkleBeeld Getty Images

ROYAL

Dít zegt Meghan Markle in het eerste interview sinds de geboorte van dochtertje Lili

We wachten nog altijd vol smart op een lief kiekje van de pasgeboren Lili, maar intussen geeft Meghan Markle een radio-interview over haar nieuwe kinderboek The bench.

Demi SchoenmakersGetty Images

En dat doet ze niet voor niets op Vaderdag.

Cadeautjes voor Vaderdag

Voor zijn eerste Vaderdag kreeg prins Harry een houten bankje van zijn vrouw Meghan en zijn zoon Archie. “Zoals iedereen denk je: wat zal ik hem geven? Ik wilde hem iets sentimenteels geven en een plek voor hem creëren, een soort thuisbasis, met onze zoon,” zegt Meghan in het interview op NPR.

Het jaar erna schreef Meghan een mooi gedicht voor Vaderdag over dit bijzondere bankje, genaamd The bench. Uiteindelijk groeide het gedicht uit tot een mierzoet kinderboek.

Persoonlijk

Tijdens het interview laat Meghan weten dat ze haar best heeft gedaan om het boek persoonlijk te maken. “Ik denk dat je heel veel lieve, kleine momentjes kunt terugvinden die we in het boek hebben verstopt, zoals mijn favoriete bloem en die van de moeder van mijn man, vergeet-me-nietjes”, vertelt ze. “We vonden het belangrijk dat die erin voorkwamen. Er zitten zoveel speciale details en liefde in dit boek. Ik wist dat onze zoon al die elementen zou herkennen.”

Meghan leest het boek vaak voor aan Archie. “Hij zegt altijd: ‘Opnieuw, opnieuw, opnieuw!’ Dat hij van The bench houdt en dat we kunnen zeggen dat mama dat voor hem heeft geschreven, voelt geweldig.”

Liefde tussen man en zoon

Het boek gaat over de liefde tussen haar man en hun zoon. “Dan stel ik me de tijd voor die ze samen doorbrengen terwijl onze zoon opgroeit. Dus van een geschaafde knie tot een gebroken hart. Wat er ook gebeurt, ze zullen zich altijd op dat bankje verbonden voelen.” Het bankje is de plek waar vader en zoon samen huilen, speciale momenten vieren en waar hun geschaafde knieën en gebroken harten herstellen.

Met déze titel kunnen wij de kinderen van Harry en Meghan aanspreken:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: NPR Radio.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden