The fab four

Eindelijk weer samen: William en Harry bedanken het publiek

null Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Voor oma. De band tussen William en Harry mag dan de laatste jaren verslechterd zijn, zaterdagmiddag maakten ze een mooi gebaar. Samen met Kate en Meghan bedankten ze het toegestroomde publiek bij Windsor Castle.

Suzanna TimmerGetty Images

De broers hebben sinds 2017 een moeilijke band, maar zaterdag waren ze eindelijk weer publiekelijk samen. Met Kate en Meghan liepen ze door de tuin van Windsor Castle om te kijken bij de voor het hek neergelegde bloemen. Ze lazen ook wat kaartjes die mensen daarbij geschreven hadden.

Het ‘optreden’ werd live uitgezonden door de BBC. William was zaterdag ook aanwezig bij de officiële benoeming van zijn vader Charles tot koning.

Persoonlijke uitnodiging

Volgens Britse media heeft William zijn broer en schoonzus zelfs persoonlijk uitgenodigd om met hem mee te gaan op de wandeling.

Prins Harry was donderdag in Schotland waar koningin Elizabeth overleed op haar buitenverblijf Balmoral Castle. Kate bleef bij de kinderen in Windsor. Harry kwam uiteindelijk te laat. Meghan bleef achter in Londen.

Geen plannen voor broederlijk onderonsje

Vlak voor de dood van de queen werd nog gezegd dat de broers helemaal geen plannen hadden voor een broederlijk onderonsje, ook al reisden Harry en Meghan af naar Engeland. Maar dat was om een aantal goede doelen te bezoeken. Misschien heeft het overlijden van Elizabeth de broers nu toch dichterbij elkaar gebracht.

null Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Bron: The Mirror/ANP

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden