Er komt deze maand nóg een serie op Netflix van Meghan en Harry Beeld Chris Jackson/Getty Images
Er komt deze maand nóg een serie op Netflix van Meghan en HarryBeeld Chris Jackson/Getty Images

Er komt deze maand nóg een serie op Netflix van Meghan en Harry

De afgelopen weken konden kijkers op Netflix genieten van de docuserie Harry & Meghan. Heb jij alle afleveringen al gekeken? Dan hebben we goed nieuws: er komt déze maand nog een serie van de twee aan.

Tara StokdijkChris Jackson/Getty Images

Netflix heeft de trailer van de nieuwe serie onthuld. Het krijgt de titel Live to lead met Meghan en Harry als uitvoerende producenten. De documentaireserie is op 31 december te zien.

‘Live to lead’

Waar de serie over gaat? Niet over het leven van Harry en Meghan, maar over invloedrijke leiders en activisten. Toch zijn de twee wel in de trailer te zien.

Nelson Mandela

Ze vertellen de kijker dat Nelson Mandela inspiratie voor de serie heeft geboden. “Hij zei ooit: ‘Wat telt in het leven is niet alleen het feit dat we hebben geleefd’”, begint Harry. Meghan vult aan: “Het is welk verschil we hebben gemaakt in het leven van anderen. Die bepalen de betekenis van het leven dat we leiden.”

Activisten aan het woord

In de serie komen een boel spraakmakende mensen aan het woord. Denk onder andere aan klimaatactiviste Greta Thunberg, sociale rechtvaardigheidsactivist Bryan Stevenson, de Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern, sociaal-politieke activiste Gloria Steinem.

De trailer

De trailer begint met een interview met de onlangs overleden rechter van het Hooggerechtshof Ruth Bader Ginsburg. Ze begint met de woorden: “Bij elke keuze in mijn leven dacht ik: wil ik dit wel echt doen? Het antwoord was altijd: ja.”

Bekijk hieronder de volledige trailer:

Benieuwd naar het stulpje van Harry en Meghan in het verre Amerika? Zo ziet het eruit:

Bron: Purewow

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden