null Beeld BrunoPress/PhotoShot
Beeld BrunoPress/PhotoShot

Met deze woorden van Elizabeth nam Sarah Ferguson afscheid van Lisa Marie Presley

Sarah Ferguson (63) was een goede vriendin van de vorige week overleden Lisa Marie Presley. Zondag was het afscheid van de dochter van Elvis Presley. Sarah gebruikte daar tijdens een speech een citaat van koningin Elizabeth.

Suzanna TimmerBrunoPress/PhotoShot

“Mijn overleden schoonmoeder zei altijd dat je niks kunt zeggen om de angst en de pijn van dit soort momenten weg te nemen”, zei Sarah in tranen tijdens de uitvaart van Lisa Marie, die op 53-jarige leeftijd overleed. “Want verdriet is de prijs die we betalen voor liefde. En wat had ze gelijk.”

De in september op 96-jarige leeftijd gestorven Britse vorstin sprak precies deze woorden uit na de aanslagen op 11 september 2001 in New York.

Kinderen Lisa Marie

Sarah sprak in haar toespraak onder meer de kinderen van Lisa Marie toe. “Voor Riley, Harper, Finley en Ben, maar voor iedereen: we marcheren vooruit. We zullen jullie bijstaan, je hoeft alleen je hand maar uit te steken en ik zal er zijn.”

Op het afscheid van Lisa Marie waren onder anderen ook zanger Axl Rose van Guns ‘n Roses en zangereAlanis Morissette. Axl zong November Rain, Alanis Morissette haar nummer Rest.

Lisa Marie is naast haar zoon Benjamin begraven op Graceland in Memphis. In juli 2020 overleed haar zoon op 20-jarige leeftijd.

Goede vrienden

‘Fergie‘ werd een goede vriendin van Lisa Marie nadat ze elkaar in 2009 voor het eerst hadden ontmoet in de Verenigde Staten. De dochter van Elvis was daarna op het feest in Londen voor de vijftigste verjaardag van de hertogin.

Bron: Daily Mail

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden