Ontroerend: dit is volgens prins Harry een van de eerste woordjes van Archie Beeld BrunoPress
Ontroerend: dit is volgens prins Harry een van de eerste woordjes van ArchieBeeld BrunoPress

Ontroerend: dit is volgens prins Harry een van de eerste woordjes van Archie

In de nieuwe documentaireserie The me you can’t see van Oprah Winfrey heeft prins Harry verteld over een van de eerste woordjes van zijn zoon Archie. “Enorm lief en bijzonder, maar tegelijkertijd, maakt het me ook heel verdrietig.”

De eerste woordjes van onze kinderen vergeten we nooit meer. Hetzelfde geldt natuurlijk voor Meghan en Harry. Tegen Oprah vertelde Harry dat ‘oma’ een van de eerste woorden was van zijn tweejarige zoontje Archie.

Eerste woordjes van Archie

In de kamer van Archie hangt een foto van zijn overleden oma. Prinses Diana stierf op 36-jarige leeftijd in 1997 na een tragisch auto-ongeluk in Parijs. “Behalve mama en papa kon hij ook oma zeggen. Enorm lief en bijzonder, maar tegelijkertijd, maakt het me ook heel verdrietig omdat ze hier had moeten zijn.”

Meghan Markle

In The me you can’t see onthulde Harry ook een aantal hartbrekende details over zijn vrouw Meghan Markle. Zo vertelde hij openhartig over haar suïcidale gedachtes en de beschuldigingen over pesterijen in Buckingham Palace.

Het doel van de documentaire is om wereldwijd het gesprek over geestelijke gezondheid op gang te brengen, en het taboe rondom het onderwerp te doorbreken. Harry en Oprah doen niet alleen zelf een boekje open over hun eigen mentale issues, maar spreken ook met allerlei bekende en onbekende mensen van over de hele wereld over hun mentale worstelingen.

Met déze titel kunnen wij de kinderen van Harry en Meghan aanspreken:

Bron: People. Beeld: Brunopress.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden