Prins Harry doet een opvallende uitspraak over zijn broer en vader: “Ik wil ze terug” Beeld Getty Images
Prins Harry doet een opvallende uitspraak over zijn broer en vader: “Ik wil ze terug”Beeld Getty Images

Prins Harry doet een opvallende uitspraak over zijn broer en vader: “Ik wil ze terug”

Dat prins Harry de media niet schuwt, is inmiddels wel duidelijk. In een interview voor de Britse televisie doet hij persoonlijke uitspraken, die prijsgeven wat hij nou écht vindt van zijn broer en vader.

Emma VerweijGetty Images

“Ik zou graag mijn vader terug willen hebben. Ik zou graag mijn broer terug willen hebben”, zegt de hertog van Sussex in het interview met het Britse televisienetwerk ITV, dat komende zondag wordt uitgezonden. In de trailer krijgen we alvast een voorproefje van Harry's meest opvallende uitspraken.

Niemand toonde berouw

“Ik wil een familie, geen instituut”, zegt de prins. Volgens hem heeft niemand binnen de familie berouw getoond toen Harry en Meghan Groot-Brittannië verlieten. “Op de een of andere manier vinden ze het beter om de vijand te blijven.”

Harry doet een boekje open

Het interview met ITV verschijnt twee dagen voordat Harry’s biografie Spare in de schappen ligt. Hierin doet de prins een boekje open over zijn persoonlijke leven vanaf het overlijden van zijn moeder Diana tot nu.

Bittere noodzaak

De reden dat Harry publiekelijk spreekt over de onstuimige banden met zijn familie, is omdat hij zich genoodzaakt voelt. “Elke keer als ik het privé probeerde te houden, waren er weer lekken en werden er verhalen over mij en mijn vrouw gefabriceerd. Het familiemotto is nooit klagen, nooit uitleggen, maar het is maar een motto.”

Bron: ANP

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden