Prinses Charlotte Beeld Getty Images
Prinses CharlotteBeeld Getty Images

Zoet! Deze foto laat zien hoeveel prinses Charlotte op de jonge Diana lijkt

De kleine prinses Charlotte (7) lijkt nu al sprekend op haar oma, prinses Diana. De gelijkenis valt het meest op bij het zien van kinderfoto’s - en laten we nu net een foto hebben gevonden van een héle jonge Lady Di!

Demi SchoenmakersGetty Images

De appel valt niet ver van de boom, dat blijkt maar weer.

Sportieve week

Het was een sportieve week voor de Cambridges. Zondag deelden prins William en dochter Charlotte al een aanmoedigingsvideo voor de EK-finale van het vrouwenvoetbal. Samen wensten ze het Engelse team veel succes met de wedstrijd. En begin deze week waren vader, moeder en dochter aanwezig bij een spannende zwemwedstrijd in Birmingham, onderdeel van de Commonwealth Games.

Verlegen lachje van prinses Charlotte en Diana

Aan de foto’s te zien had Charlotte een leuke tijd met haar ouders, want op de meeste kiekjes staat ze met een stralende lach. Wat ons opviel, was dat ze vooral de aankomst een beetje spannend vond. Met een verlegen lachje stond ze naast haar vader prins William, en moeder hertogin Kate.

Twee druppels

Dat verlegen lachje komt ons héél bekend voor. Na een kleine zoektocht stuitten we op een kiekje van de jonge Diana, de oma van Charlotte. Wat blijkt? De ogen, neus en glimlach van prinses Charlotte lijken sprekend op die van prinses Diana. Vooral op onderstaande foto’s lijken de twee opvallend veel op elkaar. Die verlegen blik herken je uit duizenden. Nee, het valt niet te ontkennen dat deze twee verwant zijn.

Prinses Diana en prinses Charlotte Beeld Getty Images
Prinses Diana en prinses CharlotteBeeld Getty Images

Nichtje van Diana

Eerder viel ons ook al op dat prinses Charlotte sprekend op zowel haar oma als haar vader lijkt. Prins William en zijn dochter zijn duidelijk van de Spencer-kant van de familie. Maar wist je dat de kleine Charlotte ook echt een kopie is van prinses Diana’s nichtje, lady Kitty Spencer?

Of ze het nu willen of niet, al van jongs af aan worden de royals al echte stijliconen. Zo ook prinses Charlotte, kijk maar:

Bron: Getty Images

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden