Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

De dag nadat - ik ontdekte dat mijn man een affaire had met mijn vriendin

Lees hier hoe het verder ging nadat Ellen ontdekte dat haar man een affaire had met haar vriendin. 

Ellen (41): “Mijn man beloofde me na die dag dat hij Rianne niet meer zou zien. Ik geloofde hem, maar het bleek een leugen. Er vielen meerdere verkeersboetes op de mat, allemaal geflitst op wegen bij haar in de buurt. De affaire was nooit gestopt. Dit is nu een jaar geleden en inmiddels wonen ze samen in het dorp waar ik ook woon. Toen ik Rianne laatst tegenkwam op het schoolplein ben ik haar aangevlogen. Dat is natuurlijk niet goed te praten, maar ik kon mezelf niet bedwingen. Inmiddels negeren we elkaar volledig. Erg handig is dat niet, want Theo en ik hebben natuurlijk wel een zoon samen. Bovendien zijn we nog steeds niet officieel gescheiden. Ze proberen me letterlijk alles af te nemen, dus de rechtszaken volgen elkaar in rap tempo op. Deze hel gaat misschien nog wel jaren duren…”

Advertentie

BEKIJK OOK DEZE VIDEO: Gelukkig zijn er ook een hoop vrouwen die hun vriendschap koesten. Zoals Anke en Marjan.

 

LEES OOK:

De beste artikelen van Libelle ontvangen in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Beeld: iStock

Igone de Jongh: “Door Thijs leer ik om niet in paniek te raken”

Igone de Jongh Libelle

Met haar afscheid van Het Nationale Ballet had danseres Igone de Jongh (41) een helder doel voor ogen: minder keurslijf, meer vrijheid. “Het is zo lekker om zélf mijn keuzes te kunnen maken.”

Het is een van die tropische dagen in augustus en door de straten blaast een snikhete wind, maar in het hotel waar we hebben afgesproken is het heerlijk koel. Toch vraagt danseres Igone de Jongh (41) bijna smekend: “Zullen we buiten lunchen? Het is hier zo koud! En ik ben dol op dit weer.” Dus zitten we even later aan een tafeltje langs een Amsterdamse gracht en kijken we

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien