Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

De dag nadat - ik ontdekte dat mijn man een affaire had met mijn vriendin

Lees hier hoe het verder ging nadat Ellen ontdekte dat haar man een affaire had met haar vriendin. 

Ellen (41): “Mijn man beloofde me na die dag dat hij Rianne niet meer zou zien. Ik geloofde hem, maar het bleek een leugen. Er vielen meerdere verkeersboetes op de mat, allemaal geflitst op wegen bij haar in de buurt. De affaire was nooit gestopt. Dit is nu een jaar geleden en inmiddels wonen ze samen in het dorp waar ik ook woon. Toen ik Rianne laatst tegenkwam op het schoolplein ben ik haar aangevlogen. Dat is natuurlijk niet goed te praten, maar ik kon mezelf niet bedwingen. Inmiddels negeren we elkaar volledig. Erg handig is dat niet, want Theo en ik hebben natuurlijk wel een zoon samen. Bovendien zijn we nog steeds niet officieel gescheiden. Ze proberen me letterlijk alles af te nemen, dus de rechtszaken volgen elkaar in rap tempo op. Deze hel gaat misschien nog wel jaren duren…”

Advertentie

BEKIJK OOK DEZE VIDEO: Gelukkig zijn er ook een hoop vrouwen die hun vriendschap koesten. Zoals Anke en Marjan.

 

LEES OOK:

De beste artikelen van Libelle ontvangen in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Beeld: iStock

Maartje en de meisjes deel 58: “Ik voel me verdrietig, verward, opgelucht en verliefd. Een onmogelijke cocktail”

Maartje

Het stomende-seks-moment eindigt in een openhartig gesprek, waarin Maartje toegeeft dat Vera net te vroeg in haar leven komt, en dat Vera haar op haar beurt alle tijd gunt voor het goed oplossen met haar gezin.

Zullen we vanavond wandelen? app ik naar Suus. Ik heb behoefte aan klankborden en nu de kroegen dicht zijn, kunnen we nergens anders rustig praten zonder meeluisteraars. Bovendien praat het lopend wel lekker. Om 20.00 uur spreken we af op het hoekje bij de kerk. We lopen de lichtjesroute, een

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien