Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

De Dag Nadat - ik op mijn 40e moeder werd

Hier kun je lezen hoe het verder ging nadat Lucia beviel van haar eerste kind. Zij en haar man wilden eerst geen kinderen, daarna duurde het 4 jaar voordat ze eindelijk zwanger raakte. 

Lucia: “Myrthe is nu 11 maanden, ze is een vrolijke baby én een supermooi meisje. Dat vindt natuurlijk elke moeder van haar kind, maar zij is echt een plaatje! Ik vind het moederschap fantastisch. Ik ben iemands held, dat is heel bijzonder om te ervaren. Ik ben verslaafd aan mijn eigen kind, ik ben helemaal verliefd op haar.”

Advertentie

Dwangmatig
“In Myrthes eerste maand was ik enorm bang dat ik iets verkeerd zou doen. Dat ik haar bijvoorbeeld zou laten vallen of dat ik haar pijn zou doen. Elk halfuur ging ik bij haar kijken als ze sliep. Mijn man werd er gek van. Nog steeds ben ik een bezorgde moeder, maar ik ben nu wel wat minder dwangmatig bezig dan in het begin.”

Een laatste keer
“We gaan dit najaar nog één ivf-poging doen, het kan nog net. Ivf mag tot en met 40 jaar en ik word aan het einde van het jaar 41. Het is dus nu of nooit. De artsen hebben goede hoop dat het lukt, en ik vind het ook zeker de moeite van het proberen waard. Ik ben nu een stuk relaxter dan de vorige keer. Als het lukt zou het heel mooi zijn, zo niet: we hebben de hoofdprijs al te pakken!”

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Interview: Lieneke van der Fluit. Beeld: iStock 

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

maanhoroscoop-libelle-liefde-relaties

Premium

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maa

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien