Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

De Dag Nadat - ik verhuisde na onze scheiding

Hier kun je lezen hoe het verder ging nadat Vala (35) van het platteland terug naar de stad verhuisde, omdat zij en haar man besloten te scheiden. 

Vala: “We wonen nu twee jaar in Utrecht en ik heb het gevoel dat ik sinds een halfjaar tot rust aan het komen ben. Er is ook zoveel gebeurd de afgelopen jaren. De scheiding, de verhuizing terug naar de ‘bewoonde’ wereld, de kinderen die opnieuw hun draai moesten vinden. Maar dat is nog niet alles, ik ben hertrouwd en we hebben sinds een jaar een dochtertje samen. Het gaat goed met haar en ook met ons. De kinderen zijn dol op hun kleine zusje en op mijn man. Mijn ex-man heeft ook een nieuwe relatie en ons onderlinge contact verloopt goed. We spreken elkaar dagelijks en kunnen de zorg voor de kinderen prima verdelen. De boerderij heeft een jaar te koop gestaan, maar is uiteindelijk verkocht.”

Advertentie

Nieuw thuis
“Soms mis ik de Achterhoek, de ruimte, de mooie natuur en de boerderij. Maar ik ken nu ook de keerzijde van dat romantische plattelandsleven. Dus: doe mij de Vinex!”

BEKIJK OOK: Christel (44): “De scheiding van mijn ouders maakte me te onafhankelijk”


Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Tekst: Lieneke van der Fluit. Beeld: iStock. 

Annemiek: “Ik zie haar nog zitten met haar bollende buikje, stralend van geluk”

dochter - Libelle

Premium

Annemiek haar dochter werd jong moeder en heeft een druk leven. Soms maakt Annemiek zich zorgen, redt haar dochter het allemaal wel? 

Annemiek (49): “Mijn dochter kreeg op haar 21ste haar eerste kind en 1,5 jaar later haar tweede. Dat was een bewuste keuze van haar en haar man. ‘We zijn nu jong en kunnen alles aan’, zei ze. ‘Als de kinderen de deur uit zijn, hebben wij nog een heel leven voor ons!’

Ik zie haar nog zitten met haar bollende buikje, stralend van geluk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien