Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

De Dag Nadat - mijn man en ik na jaren weer sex hadden

Hier lees je hoe het verderging nadat Myrthe (47) voor het eerst sinds tijden weer sex had met haar man. “Ik ben weer met hem naar bed gegaan en nu flikt hij me dit.”

Myrthe: “Terwijl ik dacht dat ik mijn huwelijk weer op de rit had, bleek mijn man Dirk een heel andere weg ingeslagen te zijn. Ja, hij wilde dat ik bij hem bleef, maar ondertussen kreeg hij de collega, met wie hij sex gehad heeft, ook niet uit zijn hoofd. Drie maanden terug vertelde hij me dat hij niet langer verder met me wilde. Het was op, volgens hem. Ik was met stomheid geslagen en ook ontzettend kwaad. Ik heb zo hard aan mezelf gewerkt om hem te kunnen vergeven, ben zelfs weer met hem naar bed gegaan en nu flikt hij me dit.”

Advertentie

Midlife-crisis 
“Ik heb Dirk meteen uit ons huis gegooid. Volgens onze dochter is hij bij zijn collega ingetrokken. Tijdelijk. Ik vind het ongelofelijk en ook intens verdrietig. Ergens denk ik ook dat Dirk gewoon in een midlife-crisis zit en uiteindelijk weer met hangende pootjes terugkomt. Het allerergste is dat ik er zelfs nog over nadenk om hem dan te vergeven. Ik hou gewoon van die man.”

BEKIJK OOK: Vlogger Rianne legt uit hoe je weer zin krijgt in sex.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Interview: Femke Sterken. Beeld: iStock

10 nieuwe medische behandelingen: van eiwitten tegen migraine en afvallen met een maagballon

vrouwenkwalen

Spataderen bestrijden met een roterend draadje, rimpels liften met een straaltje gas en virtuele pijnbestrijding: de medische ontwikkelingen staan niet stil. De 10 nieuwste behandelingen.

1. Buikspoeling bij eierstokkanker

Het is een van de sluipendste en agressiefste vormen van kanker: eierstokkanker. Er zijn nauwelijks voortekenen en als het ontdekt wordt, is het vaak te laat. Jaarlijks krijgen 1300 vrouwen in Nederland eierstokkanker. Drie op de vier van hen hebben al uitzaaiingen in de buik. Vijf jaar na de behandeling is nog ongeveer een derde van deze vrouwen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien