Exclusieve artikelen en onbeperkt puzzelen voor € 2,99 per maand

Zoek binnen:

Die Ene Keer: "Ik moest je gewoon weer zien", zei mijn zwager

Per ongeluk, als wraak of juist uit verdriet: er is meer dan één reden waarom we weleens een andere man dan onze eigen zoenen. Wekelijks vertellen vrouwen aan Libelle waarom ze het Die Ene Keer niet netjes hielden. Deze week: de nieuwe vriend van Angela’s zus bleek haar ex.

“Op mijn 16e kreeg ik verkering met Raymond. Vijf jaar ouder dan ik, stoer, oorbelletje, brommer, dat werk. We waren samen tot mijn 22e, toen ik afstudeerde en voor mijn werk verhuisde naar een andere stad. Daar ging ik als verpleegkundige aan het werk in een universitair medisch centrum; ik kon er een vervolgopleiding volgen, wat voor mij de voornaamste reden was om de stap te zetten. Raymond vond het prima dat ik ging, maar maakte wel heel duidelijk dat hij niet van plan was onze thuisstad te verlaten. Na een paar maanden reizen in de weekenden – dat vooral van mijn kant kwam – hakte ik de knoop door: we konden beter uit elkaar gaan.

Advertentie

Nieuwe vriend
Een paar jaar later belde mijn zus me op een avond op. Tamara was altijd in de buurt van mijn ouders blijven wonen. Ze werkte in de plaatselijke supermarkt, waar ze inmiddels chef was. Ze vertelde me een tikje zenuwachtig dat ze een nieuwe vriend had. De reden van haar zenuwen? Haar relatie bleek een oude bekende van mij te zijn… Raymond inderdaad. Ik was verbaasd, dat zeker, maar ik verzekerde haar dat ze van mij geen problemen hoefde te verwachten. Ik was al lang en breed over die man heen. Althans, dat dacht ik.

De eerste keer dat ik ze samen zag, was met de verjaardag van onze (schoon)moeder. Ik reisde af naar het ouderlijk huis, zette bloemen in een vaas, deelde rondjes koffie en taart uit en net toen ik zelf even wilde gaan zitten, kwamen Raymond en Tamara binnen. Het was alsof ik een stomp in mijn maag kreeg. Alles wat me zo aan hem had aangetrokken op mijn 16e – zijn ogen, zijn handen, zijn bulderende lach, zijn aandacht voor de mensen – sloeg me keihard in mijn gezicht. Ik lachte naar ze, dat lukte me nog wel, en vluchtte toen naar de keuken.

Het had een paar bezoekjes nodig voordat ik me mezelf voelde in hun gezelschap. Op het eerste gezicht deed Raymond normaal tegen me. Af en toe wat plagen, we deelden nog steeds dezelfde humor. En, dat moet ik hem nageven, hij had het nooit over ‘ons’. Toch merkte ik dat er onderhuids nog wat speelde. Ik voelde me nog steeds tot hem aangetrokken. Dat dat wederzijds was, merkte ik toen we vorig jaar zomer gingen zwemmen en hij heel snel in de zee verdween toen ik me uitkleedde tot mijn bikini.

Zien en voelen
Er moest een keer iets gebeuren tussen ons, dat voelde ik aan alles. En dat gebeurde ook, natuurlijk op een moment en op een manier die ik niet verwachtte. Raymond stond op een vrijdagavond opeens voor mijn neus, bij mij thuis. “Het klinkt cliché”, zei hij in mijn oor toen we al zoenend op de bank vielen, “maar ik moest je gewoon nog een keer zien en voelen.”

Tamara was een weekeinde weg met vriendinnen en wist niet beter dat hij voor de tv in slaap aan het vallen was. Nou, daar viel hij niet in slaap kan ik je zeggen. En de dag erna ook niet.

Ik heb me behoorlijk schuldig gevoeld tegenover mijn zus. Hoe dat voor Raymond zit, weet ik niet. Feit is wel dat het voor mij op de een of andere manier ‘nodig’ was om nog een keer het bed met hem te delen. Ik denk dat hij er ook zo over denkt, want we kunnen sindsdien een stuk relaxter met elkaar omgaan. Anderzijds, als Tamara hier achter komt…

Eerdere delen teruglezen? Dat kan op de overzichtspagina van Die Ene Keer

Wil je jezelf verwennen? Met maar liefst elf standen die van subtiel naar intens gaan is een happy end voor iedereen weggelegd met de Satisfyer Pro 2:

Satisfyer Pro 2 met gratis glijmiddel
Satisfyer Pro 2 met gratis glijmiddel
€ 63,85 € 39,95
BEKIJK

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Dit wil jij niet missen! Meld je aan voor de Daily Update!

Beeld: iStock

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien