PREMIUM

Weekhoroscoop: Stier, afstand nemen van een geliefde brengt diegene juist dichterbij

null Beeld

Er staat weer een gloednieuwe (toekomstige) weekhoroscoop voor je klaar. Deze week van 28 maart tot en met 3 april.

Viola Robbemondt

Weekhoroscoop: 28 maart tot en met 3 april

Ram 21-3 t/m 20-4

Prima week om je hart te laten spreken. De Ram strooit gul met mooie woorden, ze spiegelen je zonnige humeur. De betekenis ervan gaat niet verloren. Op naar mooie(re) relaties. En bedenk: ook jaloerse gevoelens mogen er zijn.

Stier 21-4 t/m 20-5

De Stier zoekt de ruimte op en zet de blik op oneindig. Geniet van de omgeving vanaf die duintop. Observeer de wolken vanuit een vliegtuig. Uitzicht geeft inzicht én overzicht. Afstand nemen van een geliefde brengt diegene juist dichterbij.

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Zoveel keuzes! De Tweelingen voelt zich als een kind in een snoepwinkel. Focus op iets wat belangrijk is. Zijn het relaties? Verbeter ze door ze te evalueren, te herontdekken en te herstellen. Woorden zijn de beste manier om tot daden te komen.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Met speelse energie prikkelt de Kreeft haar geliefde(n). Deze week biedt een goede les in grenzen stellen én verleggen. Vraag door bij knorrig gedrag en ga na waar de eigen irritaties zitten. De uitnodiging staat: je mag jezelf zijn.

Leeuw 23-7 t/m 22-8

Denk aan wat je hebt en wat niet te koop is. Dat geeft een rijk gevoel. Een baan of andere bezigheden slokken de Leeuw behoorlijk op. Luister beter naar je lichaam. Pak de zaken spelenderwijs aan en stress krijgt geen kans.

Maagd 23-8 t/m 22-9

Het woord ‘bestemming’ krijgt nieuwe lading tijdens een ontmoeting. Iemand schudt je wakker. De Maagd mag vaker aan het eigen roer gaan staan: wat maakt mij gelukkig? Waarvan wil ik meer? Jezelf op één zetten is hier de opdracht.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Het gewone is charmant. De Weegschaal kiest nu madeliefjes in plaats van rozen en dat vertaalt zich ook in je houding. Koester rituelen, dan wordt zelfs de afwas doen een meditatie. Jeugdfoto’s en verhalen van toen geven een dankbaar gevoel.

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

De Schorpioen weet beter dan ooit wat ze wél en niet (meer) wil. Is dit het moment om die olifant in de porseleinkast te benoemen? Je liefdesgeluk hangt er vanaf. Vul niets in voor de ander. Blijf nieuwsgierig, of je diegene nu lang of kort kent.

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

De Boogschutter hoort iets te vaak ‘nee’ in haar relatie(s). Waarschijnlijk wil je te snel en de ander te langzaam. Raak niet ontmoedigd. Sportieve competitie kan het liefdesvuur aanwakkeren. Zelfs denkspelletjes trekken, zoals samen schaken.

Steenbok 21-12 t/m 19-1

Maak gebruik van lichaamstaal om belangrijke boodschappen (nog) krachtiger over te brengen. Hoe kijk je als je iets zegt? Welke gebaren horen daarbij? Kijk vooral naar je favoriete acteur of actrice voor dit (leuke) leerproces.

Waterman 20-1 t/m 18-2

Levenslessen worden doorgenomen. Welk cijfer geeft de Waterman zichzelf? Romantiek komt uit het hart, niet uit het hoofd. Geef je partner meer warmte door elkaar eens extra lang te strelen. Dan voel je je dichterbij dan ooit.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Cynisme en wantrouwen blokkeren energie. Kijk deze week welke aannames zijn ingesleten. Waar maak je zichzelf klein, terwijl daar geen enkele reden toe is? Non-verbale communicatie komt nu extra binnen. Je begrijpt mens én dier zonder woorden.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden