null Beeld

PREMIUM

De grote cirkel van Maggie Shipstead

Actrice Hadley Baxter krijgt de hoofdrol in een film over de avontuurlijke pilote Marian Graves (1914), die na een turbulent leven in Antartica verdwijnt. Hadley ontdekt allerlei parallellen tussen haar leven en dat van Marian.

Redactie

De grote cirkel, Maggie Shipstead € 26,99 (Meulenhoff)

Iets compacter

Een vlot geschreven verhaal over Marian en haar broer Jamie. De verhaallijn in het heden vond ik niets toevoegen, net als de belerende uitstapjes. Het had wat compacter gemogen. Met plezier gelezen, maar het heeft me niet echt geraakt.
Laurian Beerthuizen ★★★☆☆

Klassieker

Maggie Shipstead heeft hiermee een klassieker geschreven. De verhaallijnen over de twee vrouwen vertonen veel overeenkomsten, waardoor het boek één geheel vormt. Beeldende schrijfstijl, met oog voor detail. De geschiedkundige feiten geven de prachtige roman meer lagen.
Silke Wimme ★★★★★

Adembenemend

Prachtig verhaal over twee adembenemende levens. Goed opgebouwd met levendige beschrijvingen! En lijvig boek dat ik uit had voordat ik er erg in had.
Marie-José Vendrig ★★★★★

Net een film

Zo beeldend geschreven, alsof je naar een film kijkt. Heerlijke personages, mooie erotische scenes, prettige schrijfstijl. De details over vliegen interesseerde me niet, die kon ik zonder problemen overslaan.
Maartje Fleur ★★★★☆

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden