null Beeld

PREMIUM

De Houtloods in Tilburg

Omdat er in Nederland zó veel leuke plekken zijn, toeren we door het land. Deze week schuiven we aan bij Tim van Diessen, manager van De Houtloods in Tilburg.

Stephanie Pander

Wat maakt jullie plek uniek?

“De Houtloods, gebouwd in 1867, is het oudste behouden gebouw van de Tilburgse Spoorzone. Je kunt eten aan de bar, waar je meekijkt in de keuken en de chefs de gerechten uitleggen. Onze menukaart is opgebouwd in smaaktypen in plaats van gangen, zodat je de juiste smaken achter elkaar krijgt.”

null Beeld

Wat is de favoriet op de menukaart?

“Onze gasten zijn heel enthousiast over de Steak Tartare plant based style. Dit gerecht, met een knipoog naar de klassieke steak tartaar met kaviaar, is bereid met verschillende soorten halfgedroogde tomaat en een basilicumvinaigrette. De kaviaar is gemaakt van zeewier.”

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden