null Beeld

PREMIUM

Deze 4 pas verschenen boeken zijn het lezen waard

Maartje Fleur
null Beeld

Toneelleesboek

Sami en Manar wonen in een mooi hotel midden in het bos. Als ze horen dat er plannen zijn om het bos te kappen voor huizen, proberen ze dat tegen te houden. Lees dit boek samen met je (klein)kind en verdeel de rollen alsof het een toneelstuk is of met meerdere stemmetjes.

  • Geheimen in het hotel, Anneke Scholtens € 14,99 (Zwijsen)
null Beeld

Magisch

In de boekhandel van Enna’s moeder verschijnt een man met een groene hoed. Als hij in boeken schrijft met gloeiende groene inkt verandert de wereld. Meneer Fabel blijkt bij een inktgenootschap te horen. Enna besluit te infiltreren in het genootschap en Fabel te stoppen voordat de wereld instort.

  • Enna tegen het inktgenootschap, Kristin Perrin € 16,99 (De Fontein)
null Beeld

Negen wensen

Leo heeft het niet makkelijk. Tot hij zijn grote voetbalheld ontmoet, die hem negen wensen aanbiedt. Ineens lacht het leven hem weer toe. Hij doet de ene magische wens na de andere: een ijscokar, een X-box, wraak op de pestkoppen, stervoetballer worden. Zijn de wensen écht zo fantastisch of zit geluk soms in een klein hoekje?

  • De jongen met de negen wensen, Helen Rutter € 18,99 (BillyBones)
null Beeld

Zoektocht

Sophie Keller heeft een drukke baan als verslaggever. Een reportage over een adoptierechtszaak is het begin van een confronterende zoektocht naar haar eigen afkomst. De stilte van Thé is een meeslepende roman over een jonge vrouw die de keuze van haar moeder moet leren accepteren om verder te kunnen met haar leven.

  • Het nieuwe Libelle Bookazine De Stilte van Thé van Marie de Meister ligt nu in de winkels voor € 3,99

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden