null Beeld

Redactie

ALGEMENE INFO

Libelle-redactie, Postbus 1742, 2130 JC Hoofddorp, libelle@dpgmedia.nl.

ADVERTEREN

Via 088-013 96 40, sales.nl@dpgmedia.nl, dpgmedia.nl.

NIEUWE ABONNEMENTEN

Bel 088-550 01 13, ma-vr 9-21 uur of kijk op abonnement.nl.

KLANTENSERVICE

Voor vragen over opzeggen, bezorgen, betaling, wijzigingen, welkomstgeschenken en artikelen. Telefoon: 088-550 01 13 (ma-vr 9-21 uur), libelle.nl/klantenservice. Adreswijzigingen dienen drie weken voor de verhuizing bij ons bekend te zijn. Beëindigen van het abonnement kan tegen het einde van de eerste abonnementstermijn, door uiterlijk een maand voor verschijnen van het eerste nummer van de nieuwe abonnements-termijn bij DPG Media BV op te zeggen. Na de eerste abonnementstermijn kan het abonnement met inachtneming van een opzegtermijn van een maand worden beëindigd. Verschenen nummers kunnen tot twee edities terug worden nabesteld. Voor bezorgadressen buiten Nederland, kijk op dpgmediamagazines.nl/klantenservice. Beëindiging van de e-mail nieuwsbrief kan via de afmeldlink onder in de nieuwsbrief, of via privacy@dpgmedia.nl.

INFORMATIE OVER DE INHOUD VAN LIBELLE?

Mail naar redactie@libelle.nl of schrijf naar Informatiecentrum Libelle, Postbus 1742, 2130 JC Hoofddorp of bel 088-556 65 55, ma-vr 10-12 uur.

LOSSE VERKOOP

Aldipress BV Utrecht, T 030-666 06 11.

LEESPORTEFEUILLE

Zonder schriftelijke toestemming van de uitgever is opname van deze uitgave in een leesportefeuille niet toegestaan.

ABONNEMENTSPRIJZEN

Een jaar­abonnement bestaat uit 56 nummers, inclusief 2 dubbelnummers.

null Beeld

Het bedrag op de factuur kan afwijken van bovenstaand overzicht, omdat het aantal nummers dat in de periode verschijnt kan afwijken. Voor meer informatie: magazine.nl/abonnement. Normale abonneeprijs vanaf de tweede betaaltermijn. Prijswijzigingen voorbehouden. Voor abonnementen buiten Nederland, kijk op dpgmediamagazines.nl/klantenservice.

PRIJZEN EN VOORWAARDEN

Het abonnementsgeld dient vooruit te worden voldaan. Bij niet-tijdige betaling worden herinneringskosten in rekening gebracht. Een abonnement geldt voor de opgegeven periode en wordt nadien – behoudens tijdige opzegging – automatisch omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. Beëindiging van het abonnement kan tegen het einde van de eerste abonnementstermijn, door uiterlijk een maand voor verschijnen van het eerste nummer van de nieuwe abonnementstermijn op te zeggen. Na de eerste termijn kan het abonnement met inachtneming van een opzegtermijn van een maand worden beëindigd. Bij restitutie van het reeds betaalde abonnementsgeld kan € 3,50 aan administratiekosten in rekening worden gebracht. Prijswijzigingen voorbehouden. Let op: de abonnementsprijs van deze uitgave kan per factuurperiode enkele nummers verschillen omdat het aantal nummers per periode kan afwijken. Dit geldt alleen voor een vervolgtermijn, niet voor de eerste factuur.

LEVERINGSVOORWAARDEN

Levering van tijdschriften en levering/verkoop van Premies en Handelsartikelen geschiedt volgens de Leveringsvoorwaarden Abonnementen, Welkomstgeschenken en Artikelen. Kijk voor de voorwaarden op dpgmediamagazines.nl/klantenservice. U kunt ze ook schriftelijk opvragen bij DPG Media BV, Postbus 1865, 2130 JG Hoofddorp. Helaas is de bestelling van handelsartikelen vanuit landen buiten Nederland niet mogelijk. Voor alle premies/aanbiedingen/acties in Nederland geldt: zolang de voorraad strekt.

PRIVACY

DPG Media BV verwerkt persoonsgegevens van haar abonnees en klanten in het kader van de dienstverlening. Deze gegevens worden onder andere gebruikt ter uitvoering van de met u gesloten overeenkomst(en) en om u de overeengekomen dienst(en), product(en) en/of informatie te leveren. Wanneer u een abonnee of klant bent van DPG Media BV of wanneer u hier toestemming voor heeft gegeven, gebruikt DPG Media BV uw persoons- gegevens ook voor direct marketingdoeleinden, zodat aan u soortgelijke aanbiedingen kunnen worden gedaan via e-mail en telefoon. U kunt zich hier te allen tijde voor afmelden. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door DPG Media vindt u in het privacy statement van DPG Media, dat u kunt bekijken via privacy.dpgmedia.nl. Hierin kunt u tevens vinden hoe u uw persoonsgegevens kunt inzien, aanpassen of verwijderen. Heeft u vragen? Mail naar privacy@dpgmedia.nl.

België

De verwerkingsverantwoordelijke voor de gegevensverwerking van Belgische abonnees is DPG Media NV (België), online contact via viapress.be/dpgmedia, telefoonnummer (+32) 2 556 41 50 (op werkdagen van 8.00-16.30 uur), e-mailadres: abo.dpgmedia@partnerpress.be. Uw persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met het privacybeleid van DPG Media NV.

LICENSING & SYNDICATION

This magazine is available for International Licensing and Syndication. For more information, please contact the editor in chief.

COPYRIGHT NOTICE EN AUTEURSRECHTVOORBEHOUD

© 2022, DPG Media BV. Niets uit deze uitgave mag geheel of gedeeltelijk worden verveelvoudigd, worden opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder schriftelijke toestemming van de uitgever. De uitgever sluit elke aansprakelijkheid voor schade als gevolg van druk- en zetfouten uit.

null Beeld

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden