PREMIUM
Libelle staat graag in de keuken en deelt met liefde keuken-, kook- en baktips. Van styling tot slimme lifehacks: aan tafel!
‘Groene’ servetten
Katoenen servetten met een lief geschulpt biesje langs de rand uit de Join Life Care for water-collectie van Zara Home. Deze items worden geproduceerd met minder water. € 9,99/2 st. (Zara Home)
Aan de siroop
De siropen van Bacanha zitten in prachtige flesjes, leuk om cadeau te geven! En laten we de bijzondere smaken niet vergeten, onder meer yuzu, bergamot en basilicum. Cadeauset met de smaken grenadine, munt en passievrucht € 39,95 (bacanha.com)
Keukenprinses
Als je op internet struint naar inspiratie voor recepten, kun je zomaar belanden bij Lynn van der Vorst. Wij zijn als een blok gevallen voor deze Brabantse keukenprinses. Naast toegankelijke recepten op Instagram doet ze ook in e-books en workshops. @lynnvandervorst
3x pastelpower
- Handmixer € 13,99 (lidl.nl)
- Lunchpot € 4,19,- (Søstrene Grene)
- Theemok € 25,- (Maxwell & Williams via bijenkorf.nl)
Rijk en romig
Fage Fruits heeft een nieuwe smaak. De dikke, uitgelekte yoghurt met 0% vet is gemengd met de warme smaak van vanille. Resultaat: een rijke, romige smaak.
€ 3,29 (Albert Heijn)
Bananenbrood met blauwe bessen
• 3 bananen
• 150 g amandelmeel
• 1,5 tl bakpoeder
• 3 eieren
• 2 el honing
• 200 g blauwe bessen
Verwarm de oven voor op 170 °C. Doe alle ingrediënten behalve de bessen in een kom met een snuf zout en mix op de hoogste stand tot een glad beslag. Spatel dan 2/3 van de blauwe bessen erdoor. Giet het beslag in een ingevette cakevorm en verdeel de rest van de bessen erover. Bak het bananenbrood in 55 min. gaar in de oven, laat afkoelen en serveer.
Productie: Merel Onrust