PREMIUMwelke kies jij?
6 complete én betaalbare kerstmenu’s: vlees, vis en vega
Dit jaar zijn de gerechten in het Kerstkookboek lief voor de portemonnee en tóch spectaculair. En met voor elk wat wils: vlees, vis én vegetarisch. Door handig te plannen sta je niet de hele avond in de keuken. Geniet ervan, met je allerliefsten!
Borrel/amuses
Gegratineerde mosselen
Pompoen & prosciutto-spiesjes
Geitenkaasbonbons met zadencrackers
•
Tussen
Ovenrisotto met paddenstoelen (in 1-persoons bakjes)
•
Soep
Oer-Hollandse vissoep (kleine porties)
•
Voor
Bieten-carpaccio met ricotta en walnoten
•
Hoofd
Gevulde kool met worst en hazelnoten
•
Bij
Koolrabi-gratin
Spruitjessalade met amandelen
•
Toe
Budino met zoute karamel en pistache
Amuse
Geitenkaasbonbons met zadencrackers
Knapperige olijven met pesto-yoghurt
•
Voor
Bieten-carpaccio met ricotta en walnoten
•
Soep
Bloemkoolcrème met taleggio
•
Hoofd
Knolselderij in zoutkorst met salsa verde
•
Bij
Witlof-Waldorf uit de oven
Spruitjessalade met amandelen
•
Toe
Budino met zoute karamel en pistache
Knapperige olijven met pesto-yoghurt
•
Geitenkaasbonbons met zadencrackers
•
Garnalen-dillekoekjes
•
Romige preiterrine met pepermakreel
•
Bieten-carpaccio met ricotta en walnoten
•
Witlof-Waldorf uit de oven
•
Pompoen & prosciutto-spiesjes
•
Rösti met kaas & peper
•
Gevulde kool, knolselderij in zoutkorst óf gemarineerde zalm
Nog veel meer kerstrecepten & menu’s
Ga vanaf 9 december naar libelle.nl/kerstkookboek voor het uitgebreide digitale kerstkookboek met 137 recepten.
Styling: Annemieke Paarlberg | Foodstyling: Ajda Mehmet | Productie, illustraties en receptuur: Studio Van Boven | Assistent Yvette: Charlot van Scheijen | M.m.v.: Dille & Kamille, Eland & Vanderhelst, Keramiek van Karen Knispel, Marjoke de Heer, Zara Home