PREMIUMRecept

Crunchy koolsalade met mosterdmayo & vega-schnitzel

null Beeld Sigurd Kranendonk
Beeld Sigurd Kranendonk

Dit is misschien wel de makkelijkste salade ooit(!). Je mengt alle ingrediënten in een kom en bakt de schnitzel. Voilà, smakelijk eten!

Ans de VreeSigurd Kranendonk

Voor 4 personen

• 500 g savooiekool, flinterdun geschaafd
• 4 wortels, julienne gesneden (of een zakje kant-en-klare wortel julienne)
• 4 stengels bleekselderij, flinterdun geschaafd
• 2 lente-uitjes, in dunne ringetjes
• 1 witte ui, in flinterdunne ringen
• 4 auf wieder schnitzels (Vegetarische Slager)
• zeezout en versgemalen peper

Voor de mosterdmayonaise
• 225 g mayonaise
• 1 el mosterd
• 1 el lichtbruine suiker
• 1 el appelazijn
• 1 el citroensap

Bereidingstijd: 25 min. Kcal.: 709 p.p.

Meng alle ingrediënten voor de mosterdmayonaise in een grote schaal en breng op smaak met zout en peper.

Voeg alle groenten toe en schep om.

Bereid de vega-schnitzels volgens de gebruiksaanwijzing en snijd in repen.

Serveer bij de koolsalade.

Tip

Toch liever vlees? Ga voor gegrilde kip of een wienerschnitzel

Styling: Hanna van den Bos

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden