Foil wrapped easter eggs in bowl Beeld Getty Images
Foil wrapped easter eggs in bowlBeeld Getty Images

De grote paaseitjestest 2022: déze bijzondere chocolade paaseitjes wil je inslaan

Het blijft een flinke opgave voor de redactie van Libelle: de grote paaseitjestest. Welk eitje is nou écht om op te (vr)eten en welk eitje kun je beter in de schappen laten liggen? We testten dit jaar 134 (!) soorten paaseitjes van verschillende merken. Welke speciale en unieke paaseitjes moet je naar onze mening inslaan?

Sterre BarinkNissah van Der StruifGetty Images

Ieder jaar kijken we ernaar uit: de grote Libelle paaseitjestest. We gaan secuur te werk. Er worden schaaltjes met nummertjes neergezet en beoordelingsformulieren uitgedeeld. Dan mag het zware werk beginnen. De eitjes rollen door de mond van links naar rechts, er wordt gesmakt, gesabbeld, kleine bites genomen en hard nagedacht over wat een eitje nou zo bijzonder maakt.

Enfin... het moment is daar. Van déze bijzondere paaseitjes willen we meer, meer en nog veeeel meer! Libelle’s top 8 zie je hieronder.

Gevulde speciale paaseitjes:

Kijk je op je mobieltje en is het niet goed leesbaar? Tik dan op de afbeelding. Vervolgens kun je rustig inzoomen en alles op je gemak lezen!

Paaseitjestest speciaal Beeld Libelle
Paaseitjestest speciaalBeeld Libelle

Gevulde unieke paaseitjes:

Paaseitjestest unieke smaken Beeld Libelle
Paaseitjestest unieke smakenBeeld Libelle

Goed nieuws! We hebben natuurlijk ook puur, melk en wit getest. Houd Libelle.nl in de gaten voor de uitslag van deze varianten.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden